Dissabte en BUM baixava molt content i motivat a la Biblioteca Sant Antoni de Vilamajor, quines ganes d’explicar contes!! I a més teníem moltes ganes de conèixer els nens i les nenes de Sant Antoni de Vilamajor i participar de la seva Festa Major.

El conte va ser molt bonic, dóna gust explicar històries a persones com vosaltres. Cada vegada que ens feia falta ajuda ens trobàvem un bosc de dits plantat a davant, tots i totes vàreu estar molt atentes, vàreu participar i ens vàreu demostrar que no teniu por de res. A més ens vàreu donar molt joc, aquesta és una de les parts més divertides, quan la vostra interacció ens permet anar improvisant i trobar nous espais de fantasia. Després de superar tots els entrebancs vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata que efectivament, una vegada més, va demostrar que fa feliç a qui l’obre, ai si us haguéssiu vist les cares! Després va venir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ens vàreu demostrar que porteu el ritme a les venes, quina manera de tocar però sobretot quines cares d’il·lusió assegudes i asseguts davant l’instrument, al BUM li queia la baba!!

Quan arribem al lloc de l’actuació, en funció de la rebuda, ja ensumem com aniran les coses. Si us diem que dissabte vàrem ser rebuts amb un somriure, amb tot planejat, preparat i organitzat ja us podeu imaginar que el conte pintava a èxit. Així va ser, la sala d’actes es va omplir de gom a gom i això és gràcies a la feina ben feta de la Cris i de tot l’equip de la biblioteca. De tot cor moltíssimes gràcies per acollir-nos, per permetre’ns compartir un trosset de camí amb vosaltres. Ens va encantar ser-hi i ens ho vam passar molt bé i veure persones com vosaltres, amb tanta empenta i ganes de fer coses, ens resulta una veritable inspiració. Sou genials!!!

I res més, no parem, aquesta setmana tenim cites dimarts i divendres i ens en morim de ganes!!