Avui en BUM ha tornat molt content de Badia del Vallès. I és que mireu que ha plogut però tot i això algunes famílies han decidit que la millor manera de passar la pluja era compartir una tarda meravellosa amb nosaltres a la biblioteca. I sabeu què? Que ens han regalat un conte bonic, bonic i rebonic.

Però avui en BUM vol començar donant les gràcies al Rubén i a tot l’equip de la Biblioteca de Badia del Vallès. És la tercera vegada que la visitem i cada vegada som rebuts amb un somriure, tot és ben preparat i les cadires a punt i, sobretot, ens sentim valorats. A Badia del Vallès ja fa temps que hi tenim un trosset de cor i a cada visita és cada vegada més gran, és per això que en BUM vol dir-vos que moltíssimes gràcies, sou genials!!

El conte ha estat molt bonic. D’acord que avui éreu poca colla però si tancàvem els ulls sentíem tanta energia que semblava que a dintre la biblioteca hi hagués tots els nens i les nenes de Badia del Vallès. Totes i tots les qui heu sortit ho heu fet molt bé, superbé, tant que alguna vegada hem hagut de parar perquè ens estàvem recargolant de riure. I avui també menció especial a les mares i els pares que ens heu acompanyat. És tan màgic notar que anem tots a una, notar que desapareix la barrera de l’edat, que tots som nens i nenes gaudint d’un conte… Ens heu ajudat, heu rigut, heu patit… Quan anem a una som imparables. I sí, i tant com sí, avui també ho hem aconseguit. Ben amagat darrere un llibre hi havia el tresor del pirata, quina vista heu tingut perquè costava de trobar, però és que avui era impossible fallar. I quan l’hem obert, ai mare… Efectivament, el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre tingui l’edat que tingui. I per arrodonir la tarda hem fet una sessió de bateria tan bonica, on ho heu fet tan bé que en BUM no volia marxar de cap de les maneres. Quin ritme, quina marxa i sobretot quines cares d’il·lusió assegudes i asseguts davant l’instrument, visca!!

Contes com els d’avui ens fan tornar a casa amb les piles carregades, a punt per seguir treballant i donant voltes a les noves aventures del BUM que arribaran d’aquí uns mesos. I també al nou espectacle de la Companyia que a finals de mes començarà el seu camí, quins nervis!!