Quins nervis tenia ahir en BUM, tornar a la Biblioteca d’Artés li feia tanta il·lusió que va estar tot el dia empipant a la resta amb el clàssic «Marxem? Marxem? Quant falta?». Per sort al final tot arriba i ens vàreu obsequiar amb un conte difícil però emocionant.
Una de les coses que ens agrada d’Artés és que als contes sempre hi venen molts nens i nenes i això diu molt de les famílies però també diu molt de la Marta i de tot l’equip de la Biblioteca. Per tant deixeu-nos començar per elles, perquè s’ho tenen ben merescut. Acostar la cultura a les persones en una societat com la nostra és una tasca difícil però al nostre petit país tenim la fortuna de comptar amb un exèrcit de la cultura, un col·lectiu que contra vent i marea lluita per obrir-nos les ments en la direcció que nosaltres vulguem. I a Artés en teniu un exemple meravellós. Quan vas a explicar un conte i et reben amb un somriure, quan notes les ganes de fer que tot surti bé, quan t’adones que tothom t’està ajudant en tot el què necessites… És llavors quan penses que és impossible que res surti malament com, efectivament, va succeir ahir. Per tant, per començar, volem donar les gràcies de tot cor a la Marta i a tot l’equip de la Biblioteca per tornar-nos a convidar i per fer-nos sentir com a casa, sou fantàstiques!!!
I ara sí anem al conte, un conte molt exigent perquè retenir la vostra atenció va ser una feina titànica… Però no impossible!! Tenim claríssim que la majoria de nens i nenes us mereixeu el millor conte del món i hem de fer els possibles i els impossibles per no perdre el fil i, sobretot, que vosaltres tampoc el perdeu. Així que ahir en BUM es va arremangar fort, es va créixer, es va multiplicar i va aconseguir que, efectivament, acabéssim trobant el Llibre Màgic de les Fades, tota una gesta! I després sessió de bateria, curta perquè éreu molta colla però intensa i divertida, i tant!!
I res més, en BUM el tenim reventat però content i recuperant forces perquè la setmana vinent tornarem a Terrassa i a Sant Gregori, dos contes que ens morim de ganes d’explicar!!
Bon cap de setmana!!