Girona ens enamora de fa temps, és una ciutat bonica on hi estem molt i molt bé i on és gust perdre-s’hi tot passejant pels seus encantadors carrers. I a partir d’ara tenim un vincle molt més fort amb aquesta ciutat gràcies als nens i les nenes que dissabte al matí es varen atrevir a venir a viure amb en BUM una estona d’aventures i diversió. I és que us hem de dir que vàreu estar tan bé, que vàreu ser tan màgics… Això que us hem de confessar que ens va costar una miqueta fer-vos venir al nostre terreny, un elefant explicant un conte? On s’és vist? Però a la que vàreu veure com funcionava tot plegat us vàreu ficar en la història i va ser tan meravellós, tan emocionant, amb tantes mans alçades per participar i amb tantes ganes de buscar el tresor. De vegades hi ha gent que ens demana si no ens cansa explicar tantes vegades la mateixa història i sempre contestem que no perquè la història és sempre la mateixa però cada conte és diferent. I el de dissabte va ser únic i ens va deixar un gust de boca espectacular, amb quina cara de satisfacció va tornar en BUM a casa!! Menció especial pels pares i les mares que també es van fer seva la història i van col·laborar en tot moment, es notava que seguien la història amb nosaltres i quan totes i tots anem en la mateixa direcció els contes acostumen a ser màgics.
I després sessió de bateria molt més que merescuda. No sabem si va ser la influència de l’espai Marfà, o que a Girona teniu el ritme a les venes, però va ser espectacular veure com anàveu tocant amb criteri, amb ganes i amb unes cares d’alegria que no es paguen amb totes les riqueses del món. Molt però que molt bé nens i nenes, quin futur tan brillant té la percussió a Girona!!
Us hem de dir que essent el primer conte que fèiem a Girona no podíem haver tingut una millor amfitriona. Dolors, moltíssimes gràcies de tot cor per haver-nos rebut amb tanta calidesa, per haver-nos ajudat en tot i més, per estar ben pendent de nosaltres i per haver preparat una selecció de contes d’elefants per a l’ocasió. Aquests detallets fan que el conte també tingui un valor afegit, el valor que doneu les i els professionals del país que amb les vostres accions, tal com un exèrcit de formiguetes, feu que la cultura ens enamori cada dia una mica més a totes i a tots. I també un agraïment especial a la Graciel·la, no oblidem que ens vas donar l’oportunitat de portar la nostra història a una ciutat que ens sentim una mica nostra i és per això que te’n donem les gràcies, esperem haver estat a l’altura!!
I res més, aquesta setmana en BUM farà unes petites vacances, tenim altres fronts oberts que cal atendre i desconnectarem uns dies. Però no us penseu que marxem, no no, els mesos d’abril i maig venen carregats de contes a Rubí, Centelles, Torelló, Tona, Torrelles de Llobregat, Riudoms, Sabadell, Vic, Hostalric, Pineda de Mar, Navarcles, Manlleu, Roda de Ter, Taradell, Riudellots de la Selva, Figueres, Llagostera i Sant Feliu de Codines. Què us sembla? No pararem, visca!! I de propina anirem a Terrassa a celebrar el segon aniversari del BiblioPunt amb l’espectacle “Els Homenets”, una actuació que ens fa una il·lusió boja perquè és un indret ben especial.
Doncs va, tirem endavant i a preparar-nos, bona setmana!!!