I dissabte arrodoníem la setmana de Sant Jordi a Taradell estrenant una nova caseta del projecte Llibres Oberts i és clar, vist com havia anat dues setmanes abans, les expectatives eren altes.
Nens i nenes, famílies de Taradell, us hem de dir que ens vàreu deixar bocabadats. D’entrada quina gentada, quin gust aixecar la vista i veure tantes famílies amb ganes d’escoltar un conte. Amb les mesures de seguretat adequades, això sí, i demostrant que voler és poder. Però no només això, amb quina atenció seguíeu les nostres aventures, amb quin entusiasme participàveu, amb quines cares d’il·lusió ens miràveu. Us podem ben assegurar que va haver-hi moments realment emocionants i res ens hauria agradat més que congelar el temps i fer que aquells instants es poguessin allargar hores i hores per poder-los assaborir i congelar en la nostra memòria. I encara millor, amb la complicitat de les famílies que per uns moments us vàreu convertir en nens i nenes i plegats vàrem fer un viatge on la imaginació i les ganes de passar-ho bé eren el nostre motor, l’única cosa que necessitàvem per fer feliços. Al final vàrem aconseguir trencar l’encanteri i trobar el Llibre Màgic de les Fades i compartir amb vosaltres la felicitat del moment va ser el millor premi que podíem desitjar. De tot cor us podem dir que amb persones com vosaltres al costat el món és un lloc molt millor on viure, moltíssimes gràcies!!!
Res de tot això hagués estat possible sense la implicació de l’Ajuntament de Taradell. En uns moments on el més fàcil és no fer res ens agrada molt donar rellevància al fet que hi ha persones i entitats que s’esforcen en mantenir viva la flama de la cultura i és just que els ho reconeguem. Per això volem dir a la Míriam, al Toni i a tot l’equip de l’Ajuntament; a l’Anna i el Joan que van deixar-hi la pell perquè tot anés com una seda; al Gerard per assistir-nos tècnicament amb professionalitat i ofici. A tots i totes de tot cor moltíssimes gràcies, ha estat un plaer compartir una estona amb vosaltres i us podem ben assegurar que a les casetes del Llibres Oberts hi hem deixat un trosset de cor, sou increïbles!!
I res més, així acabàvem una setmana de Sant Jordi amb molta feina i amb molta alegria. alegria de recuperar sensacions ja oblidades i alegria de retrobar-vos al nostre costat. Perquè amb un escenari i els vostres somriures nosaltres som les persones més felices del món!!
I ara a agafar forces perquè divendres tornem a Perafita i en BUM en té tantes ganes que ja s’està fent el conte a sobre, us hi esperem!!