Uffff… En BUM el tenim al cel i no hi ha manera que toqui de peus a terra. Però és que després del conte d’ahir a la Biblioteca Municipal Canet de Mar en té motius de sobra. Quina passada, quin tros de conte ens vàreu regalar!!

I és que hi ha dies que ens ho passem tan bé que el conte passa volant. Quina intensitat, quines ganes de pasar-ho bé, quines ganes de col·laborar i, a sobre, miràvem els pares i les mares i ens adonàvem que anàvem tots a una. Amb tanta empenta i tantes ganes no vam fallar i vam trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat gràcies a la Inès i seguint les instruccions de l’Íngrid, que va llegir molt bé. I després de demostrar que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui el mira arribava l’hora de tocar la bateria i… se’ns va posar a ploure!! Quina sort, el conte ja estava acabat i entre tots i totes vàrem entrar totes les coses i vam continuar a l’entrada de la biblioteca a cobert. I aquí en BUM vol donar les gràcies a totes les mares i pares per ajudar-nos i, sobretot, per convertir un moment que podia ser molt caòtic en una fila molt ben feta on tots paràveu paciència. Això diu molt de vosaltres i us estem molt agraïts!!

Res de tot això és fruit de l’atzar, hi ha molta feina preparant activitats i intentant que les biblioteques siguin un punt de referència de la cultura al nostre país. Ahir vàrem tenir la immensa sort de trobar en Marc, una d’aquelles persones que ens fan sentir afortunats de fer la feina que fem. A banda d’un gran professional hi vam trobar una gran persona amb qui vam poder compartir una bona estona parlant d’allò que més ens agrada, la música!! Marc, moltíssimes gràcies per tot i moltíssimes gràcies també a tot l’equip de la biblioteca. I sí, no ens en volem descuidar, una abraçada molt gran per a la Irene!!

I res més, finalment ens arriba l’hora de descansar una mica de contes, no hi tornarem fins el 28 de setembre. Però l’activitat no para, ens falten dos concerts dels Homenets i, sobretot, la feina invisible però molt esgotadora de buscar, buscar i rebuscar per poder portar les aventures del BUM a tots els racons del país. I continuar amb la preparació dels nous espectacles. I donar voltes a les noves aventures del BUM. I preparar material de promoció per la temporada vinent. I… ??? Això és un no parar!! Però com que fem allò que més ens agrada ho farem amb alegria.

Som-hi!!!