Avui en BUM i tota la colla ens sentíem privilegiats, poder anar a Girona, fer un cafè a la Plaça del Vi i anar a explicar un conte és el prototip de tarda perfecte i a fe de Déu que ho ha estat, quin conte tan bonic!

És molt engrescador saber que no hi ha dos contes iguals. D’acord, la història és sempre la mateixa, però els nens i les nenes la feu diferent per la manera com reaccioneu, la manera com ho viviu i que ens permet estirar una mica d’aquí, retallar una mica d’allà, aprofitar les rialles inesperades, mirar com reaccioneu en els gags que sabem que us fan riure… Avui a la Sala de Lectura de Girona Centre Biblioteques de Girona hem tingut un conte molt bonic justament per això, perquè l’heu fet vosaltres a la vostra mida. I té mèrit perquè la mitjana d’edat era més aviat baixa però ens heu demostrat que en realitat sou grans, molts grans! De tot cor moltíssimes gràcies a totes i tots els qui heu vingut per regalar-nos una experiència única, com us heu esforçat per ajudar-nos, per superar tots els obstacles que hem anat trobant i com ens heu demostrat que a Girona la por no teniu ni idea de què és, molt bé!! Resulta evident que era impossible fallar i hem aconseguit trobar el mapa del tresor trencant l’encanteri, un mapa que ens ha portat al Llibre Màgic i un Llibre Màgic que ens ha portat a… Exacte, a demostrar que efectivament, amb la cosa més senzilla del món, és ben fàcil i bonic de fer-vos feliços. I no hem acabat aquí, perquè en BUM encara està sorprès del nivell que ens heu demostrat a la bateria, quina canya!!

Tenim una feina, si se’n pot dir feina, que ens aporta moltes coses positives i que a més ens permet conèixer grans persones que trobem al camí. Cal dir que a Girona sempre hi trobem gent increïble i avui la sort ens ha portat a coincidir amb en Quim que ens ha demostrat que quan s’hi posen ganes les coses sempre surten bé. És emocionant veure l’esforç, les ganes i l’amor per la feina ben feta. Quim, moltíssimes gràcies per rebre’ns, per ajudar-nos en tot i més i per preocupar-te perquè tot estés bé i al nostre gust, ha estat una tarda meravellosa i no l’oblidarem mai, ets genial!!

I res més, a descansar perquè demà ens estrenem a la Biblioteca de Vallirana Josep M. López Picó buscant el tresor del pirata i en BUM en té tantes ganes que ja és dormint, diu que demà vol estar ben descansat.

Doncs res, fins demà!!