Ahir en BUM va baixar a Vilanova del Vallès amb moltes ganes de conte i pregant perquè no plogués, l’última vegada que hi vam anar va caure tal tromba d’aigua que els carrers semblaven literalment rius, per un moment vam pensar que hauríem de tornar a casa enfilats al Titanic. Però per sort el temps va aguantar i, ben mirat, ja seria mala sort trobar-nos dues vegades amb tardes de pluja històriques, oi?
El conte d’ahir va ser especial perquè tots i totes éreu molt petitets. Bé, petitets només d’edat perquè de ganes de conte ens vàreu demostrar que sou uns autèntics gegants, quina atenció paràveu, quines ganes de participar, amb quina alegria anàveu seguint les nostres bromes i les nostres aventures. En contes com ahir encara us trobem a faltar més a l’escenari, res seria més bonic que poder tenir-vos de nou al costat i que ens porteu els personatges, que interactueu amb nosaltres. Però malgrat tot ahir vau posar-hi tantes ganes que per uns moments podíem arribar a sentir que hi éreu, ho vàreu fer molt bé i en BUM estava molt emocionat. Al final, com no podia ser d’altra manera, vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata i quan el vam obrir, ai mare! Vam poder tornar a demostrar que no fa més ric a qui l’obre però sí que el fa una miqueeeeta més feliç i, al capdavall, què és més important? Després vam fer una sessió de bateria ben desinfectada on totes vàreu estar meravelloses, quines ganes de tocar i quins somriures tan grans s’intuïen darrera les vostres mascaretes, visca!!!
Per més que ens hi anem trobant no podem evitar un punt d’emoció veient l’enorme esforç que fan les biblioteques que visitem per mantenir la programació activa. Ahir vam arribar a la biblioteca i la sala estava perfectament preparada, amb totes les cadires agrupades mantenint la distància de seguretat i, el millor de tot, ens varen rebre amb un somriure enorme i això, en els temps que corren, és meravellós. Actualment el més fàcil és deixar de fer coses, mirar a un altre cantó i no arriscar-se però hi ha biblioteques que demostren com són d’importants en el teixit cultural del país per més que tot sovint siguin injustament menystingudes. Per això ens agradaria agrair de tot cor a l’Elena i a tot l’equip de la biblioteca la impagable feina que fan i que ahir comptessin amb en BUM per viure una tarda de contes, va ser meravellós tornar-hi a ser i ens vàreu regalar una estona ben bonica, sou genials!!
En BUM va tornar a casa molt content, tenim la immensa sort de tornar a viure tardes meravelloses i sembla que poc a poc anem tornant a una relativa normalitat. De moment la setmana que ve la tindrem ben atapeïda, arriba Sant Jordi i tenim cinc actuacions en quatre dies o sigui que aprofitarem aquests dies per carregar piles i deixar-ho tot ben preparat, quines ganes!!!!