Ahir en BUM va tornar enamorat. Enamorat de Cabrera de Mar, de la Biblioteca i de les persones que ens vàreu regalar un conte dolç i tendre però alhora emocionant i alegre. En BUM al cotxe tot tornant a casa ens deia que ens hem de sentir afortunats i en això BUM estem d’acord, és un autèntic privilegi viure tardes com la d’ahir.

D’entrada dir-vos que és gust explicar les nostres aventures a nenes i nens tan educades i respectuoses com vosaltres. I això en cap cas vol dir avorrides, eh? Perquè de ganes de marxa no us en faltaven pas però sempre atentes i atents a les nostres indicacions. També és gust explicar el conte a adultes i adults com vosaltres, en BUM té la sensació que vam aconseguir enderrocar la frontera que marca a partir de quina edat els contes són només per les nenes i els nens i vam aconseguir que tots i totes, independentment de l’edat, gaudíssim junts i això NO TÉ PREU!! I és clar, el conte va ser rabiosament divertit amb moments on vam riure molt, però també emocionant amb moments on vam patir una miqueta. Però sou tan valentes, sou tan decidides, que res us va impedir entrar a la cova, aconseguir el mapa i trobar el tresor del pirata. Veure les vostres cares d’emoció quan obríem el cofre és una recompensa que ens emportem i veure les vostres cares d’il·lusió quan tocàveu la bateria és la nostra motivació. Una bateria que, per cert, vàreu tocar molt i molt bé, com es nota que a Cabrera de Mar porteu la percussió a la sang. Ah, i no ens volem oblidar de la Mar que va llegir les instruccions del mapa de manera excel·lent, com ens agrada sentir-vos llegir tan bé!

Us hem de dir que la Biblioteca de Cabrera de Mar és, pel nostre gust, molt bonica i acollidora però que al capdavall són quatre parets i les parets soles no transmeten res. Si a més de ser bonica és especial és perquè hi ha unes persones dintre que amb la seva professionalitat, el seu amor per la feina, les seves ganes d’aconseguir que les coses surtin bé i la seva amabilitat la fan única i irrepetible. Ahir vam tenir la immensa sort de trobar la Judit i la Zoraida, les persones que fan de la Biblioteca Ilturo un lloc especial. Només entrar vam saber que el conte sortiria bé perquè quan et reben amb un somriure i veus les ganes que s’han posat perquè tot surti bé podem assegurar, i no ens equivoquem, que no fallarem. Moltes gràcies a totes dues per acollir-nos, per valorar la nostra feina i per fer-nos sentir a gust, va ser un luxe compartir la tarda amb vosaltres. Ahir a Cabrera de Mar hi vam deixar un trosset de cor, sou genials!!!

I res més, tenim tanta sort que avui hi tornem, tenim moltíssimes ganes d’arribar a Alcover per conèixer els nens i nenes del poble i viure una meravellosa tarda d’aventures plegats. Quins nervis!!