Poc ens pensàvem dissabte quin tros de conte ens esperava a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, quina meravella i quin record tan bonic ens en vam endur!

A les 11:15h es van obrir les portes de la sala d’actes de la biblioteca i van començar a entrar nens i nenes amb les famílies, i més nens i nenes, i més nens i nenes… Quan vam començar el conte en BUM va aixecar els ulls i va flipar, quina gentada, la sala plena de gom a gom i el millor de tot és que amb ganes de passar-ho molt bé i participar. Cada vegada que demanàvem ajuda un bosc de dits se’ns plantava davant, tots i totes les qui vàreu sortir ho vàreu fer molt i molt bé i la resta, des dels vostres llocs, ens empenyíeu amb tanta força que entre tots i totes vam fer un conte enèrgic i trepidant. I menció especial per als pares i mares, iaios, iaies, tiets, tietes que ens vàreu venir a veure i us vàreu implicar en el conte convertint-lo en una experiència tan bonica, tan gratificant, que tardarem temps on oblidar-la. Al final vam aconseguir trobar el tresor del pirata ben amagat en un racó i quan el vam obrir, amb tanta expectació, va quedar demostrat que efectivament fa feliç a qui l’obre. Després vam tenir una sessió de bateria multitudinària i meravellosa on tots i totes sense excepció ho vàreu fer molt bé però, sobretot, ens va encantar veure-us tan felices davant l’instrument, visca!! Ep, i nosaltres també vàrem tenir la nostra sorpresa, vam retrobar la Mònica ben acompanyada del Lluís i l’Oriol i ens va fer moltíssima il·lusió.

Res de tot això hagués estat possible sense l’esforç i la dedicació de la Mònica i tot l’equip de la Biblioteca de Tàrrega. Va ser un plaer trobar-vos al camí i veure com us ho treballeu, quines ganes hi poseu, quina empenta teniu… Ens va fer molt feliços veure la sala plena perquè ens sembla una gran recompensa al vostre treball. I a més ens vàreu tractar de meravella, ens vàreu fer sentir estimats i respectats, no podem més donar-vos les gràcies de tot cor i dir-vos que sou genials!!

Ara a descansar perquè aquesta setmana tenim tres contes i en tenim moltíssimes ganes perquè ens estrenarem a La Canonja i Perafita i retrobarem els amics i amigues que vam fer al Prat de Llobregat, ens estem fent els contes a sobre!!