En BUM encara està en estat de xoc pel conte que ens vàreu regalar dissabte al matí a la Biblioteca Gabriel Ferrater Biblioteques Sant Cugat de Sant Cugat del Vallès. No para de recordar moments divertits, anècdotes, el joc que ens vàreu donar interpretant cada personatge… És ben bé que ens sentim molt però que molt afortunats de poder recórrer el país de punta a punta vivint aventures amb vosaltres, no hi ha res millor al món!!
Us hem de dir que des del primer moment vàrem tenir el conte a dalt de tot. Amb quina cara d’interès seguíeu la història de la Biblioteca Màgica de les Fades, amb quines ganes la vàreu aplaudir, amb quina cara d’entusiasme us vàreu apuntar a buscar el Llibre Màgic… Tot va ser perfecte, teníem un bosc de braços alçats cada cop que necessitàvem voluntaris i tots i totes els qui vàreu sortir vau clavar el paper. Però no només això, els qui vàreu quedar asseguts ens vàreu acompanyar amb passió, tant els nens i nenes com els pares i mares, iaios i iaies… Quin gust dóna explicar històries a persones tan respectuoses i amb ganes de passar-ho bé, moltes gràcies a totes i a tots i especialment a la nostra bibliotecària de la selva i al nostre efecte especial, ho vàreu clavar!! I a mida que anava avançant el conte cada cop era més clar que fracassar era absolutament impossible i el Llibre Màgic de la Felicitat va aparèixer amagat darrera una llibreria un cop vàrem demostrar, tots i totes, que sabem compartir i que és una de les coses més boniques del món. Després va venir la tradicional sessió de bateria on vàreu demostrar un nivell elevadíssim, potser eren els aires de l’escola de música o ja portàveu el talent de casa, però en BUM us mirava meravellat i estava molt satisfet de veure-us en acció.
Res de tot això seria possible sense la feina de les nostres biblioteques. Dissabte vàrem arribar i la Rosa ens va rebre amb un somriure, tothom ens va rebre amb un somriure i sabíem que era impossible que res anés malament, com així va ser. Per tant volem agrair de tot cor a la Rosa i a tot l’equip de la Biblioteca que ens hagueu convidat a passar un matí amb vosaltres i que l’hagueu fet únic i irrepetible, sou genials!!!
En acabar vàrem rebre un munt d’abraçades i petons i fins i tot ens vàrem fer fotos amb un nen i una nena, i sabeu què? Rebre les vostres mostres d’afecte fetes de tot cor és el millor premi que ens podem emportar de cada poble i ciutat, és el pòsit que queda de cada conte i que ens anima a seguir endavant i fer-ho sempre una mica millor.
Res més, abans de descansar per Pasqua encara ens queda un conte a la Biblioteca Elisenda de Montcada mircultura.cat de Montcada i Reixac i, sabeu què? Que en BUM i tota la colla ens morim de ganes que sigui dimecres per tornar a explicar les nostres aventures!!
Ens veiem!!!!