Quines ganes teníem de tornar a la Biblioteca Antoni Comas de Biblioteques de Mataró. Sabíeu que és on vàrem fer un dels nostres primers contes? En aquell cas a última hora vam fer un canvi i vàrem explicar-lo a l’ermita de Sant Simó, un autèntic privilegi que recordarem sempre més. En resum, que ahir baixàvem entre emocionats i molt motivats i amb moltíssimes ganes de passar junts i juntes una bona tarda.

El gran Groucho Marx deia que les segones parts mai han estat bones i, des de l’admiració, ens veiem amb cor de desmentir-lo rotundament. I ahir en va ser un nou exemple, quin tros de conte tan divertit ens vàreu regalar!! Tots i totes, grans i petites, vàreu estar immillorables: quines ganes de participar, quina atenció, quin respecte, quin tot!!! De seguida que demanàvem voluntaris ens trobàvem un bosc de dits plantat davant dels nassos i tots i totes els qui vàreu sortir vàreu clavar els vostres papers. Però no només això, els qui éreu assegudes i asseguts vàreu empènyer com mai amb menció especial per a les mares, pares i familiars que vàreu participar com mai, quin gust dóna explicar contes així!! Evidentment no podíem fallar de cap manera i vàrem trobar el Llibre Màgic ben amagat en un plec de roba i quan el vàrem obrir… Ai mare, si us haguéssiu vist les cares! Vam tornar a demostrar que el Llibre Màgic fa feliç a qui l’obre, visca!! I no ens en podem oblidar, si haguéssiu escoltat llegir en Darío hauríeu al·lucinat, amb només 5 anys va fer tota una exhibició, moltíssimes felicitats!!

Si ahir vam viure una tarda inoblidable va ser gràcies a la feina de la Sílvia, la Gemma, l’Aleix, el David i de totes les persones que formen l’equip de la biblioteca. Ahir ens vàreu tractar meravellosament bé, ens vàrem sentir com a casa i feliços de compartir una estona amb vosaltres. De tot cor moltíssimes gràcies per convidar-nos de nou i poder caminar un altre trosset de camí plegats, sou genials!!

I res més, seguim enfeinats preparant nous projectes i tancant dates per a la nova temporada, ens fa moltíssima il·lusió saber que comptem amb la vostra confiança i intentem correspondre-us esforçant-nos dia a dia per ser millors i estar a l’altura de les vostres expectatives.

Seguim!!!