Divendres en BUM va fer cap a Barcelona amb moltíssimes ganes, és una ciutat que ens encanta i el barri d’Horta té un encant especial difícil d’explicar. Ara, poc ens pensàvem els què ens hi trobaríem…

Si us diem que el conte va ser multitudinari ens quedem curts, però quina gentada!! La sala era plena de gom a gom i cada vegada que miràvem enrere hi vèiem més i més gent, no ens ho podíem creure!! Sort que els pares, mares i familiars de la sala us vàreu portar bé perquè sinó hagués estat impossible que ningú hagués sentit la nostra veu i és per això que, una altra vegada, us en volem donar les gràcies. Amb l’ajuda de tots i totes les nostres aventures es varen anar succeint i al final vàrem acabar trobant el tresor del pirata, visca!! I després vam fer una sessió de bateria breu perquè éreu tants i tantes que sinó potser encara hi seríem. Això sí, tal com diu en BUM, veure les vostres cares d’il·lusió asseguts i assegudes davant l’instrument no té preu!!

Res de tot això hagués estat possible sense la Mar i en BUM i tota la colla li volem donar les gràcies per haver-nos tractat tan bé. Moltes gràcies per confiar en la nostra proposta, és gust veure com la teva feina fa que petits i grans es facin seu l’espai de la biblioteca i l’entenguin com alguna cosa més que un simple temple de silenci sinó com un espai de fantasia, de música, de creativitat, de CULTURA i… és clar, també de lectura!!

I res més, us podem ben assegurar que vam acabar el conte de divendres esgotats i suats com mai, de fet pobre BUM l’endemà s’arrossegava ben masegat encara!! Però què voleu que us diguem, és un plaer veure com tantes i tantes persones són capaces de mobilitzar-se en massa per escoltar un conte, visca la Mar i visca Horta!!