El viatge fins a #LaJonquera és llarguet però ahir tots vam tornar a casa convençuts que cada quilòmetre havia valgut la pena. Perquè trobar nens i nenes tan bonics, trobar persones com la Mercè, són el millor premi que ens podem endur de cada conte i de cada actuació.

D’entrada dir-vos que el conte va ser molt divertit. És molt bonic trobar nens i nenes amb tantes ganes de conte, amb tantes ganes de passar-ho bé i disposades a tot. Quan demanàvem ajuda de cop i volta se’ns plantava un bosc de dits a davant, quan calia decisió la feina era parar-vos, quan calia silenci anàveu totes de puntetes per no fer cap soroll… Amb tanta predisposició és molt fàcil viure les aventures amb intensitat i ens va encantar veure com tots i totes ens anàveu seguint amb els ulls ben oberts, esperant a cada moment què havia de passar. Vam aconseguir rescatar el pirata i seguint les instruccions vàrem trobar ben amagat el cofre del tresor. I sabeu què va passar quan el vàrem obrir? Doncs que vam poder comprovar una vegada més que efectivament el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre, visca!! Però la festa no es va acabar aquí, no, després vau protagonitzar una sessió de bateria molt xula on tots i totes ho vàreu fer molt bé però, sobretot, on tots i totes dibuixàveu un gran somriure quan estàveu davant de l’instrument. I això no es paga amb tots els tresors del món!!

Ahir ens vam estrenar a La Jonquera i la veritat és que teníem moltes ganes de conèixer la Mercè perquè hi ha persones que només de parlar-hi per telèfon saps que t’hi entendràs. I no ens va fallar l’olfacte, quin gust trobar una persona tan dedicada, professional, amable… Poseu-hi els adjectius positius que vulgueu que els encertareu tots. Després de 27 anys de contes continua mantenint un entusiasme encomanadís. Quan vam arribar la sala era ben preparada, havia fet una promoció brutal del conte i tot plegat amb un somriure i una naturalitat que ens va fer sentir com a casa. Mercè, va ser un plaer poder trobar-te i visitar-vos, moltíssimes gràcies per tot i de part de tota la colla… Ets un sol!!!!

I res més, recollim una mica i preparem el conte d’aquesta tarda, visitem Arenys de Mar, visca!!!