Dijous era un dia que teníem marcat en vermell al calendari per molts motius, un d’ells és que celebràvem Santa Cecília i al BUM tot el que sigui celebrar li està bé, de vegades per massa i tot!

El cas és que al matí ens estrenàvem a l’ escola Sant Jordi de #Badalona, una escola on vam poder tornar a comprovar que al pot petit s’hi amaga sovint la bona confitura. Una vuitantena de nens i nenes de P3 a 2n varen entrar al teatre del Casal Cívic Pomar Badalona amb moltes ganes de gresca i de descobrir què hi feia un elefantet al mig de l’escenari tan ben preparat per tocar la bateria. Però de seguida vàreu veure de què anava la cosa i us vàreu bolcar en les nostres aventures, vàrem tenir tots els voluntaris i voluntàries que vàrem necessitar, i més que haguéssiu sortit si hagués fet falta, i sobretot tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé. Quin plaer veure com gaudíeu de la nostra història i en BUM i tota la colla engrescats passant una estona meravellosa al vostre costat. I de cop i volta, s’havia acabat el conte! Havíem trobat el tresor del pirata i aquella estona ens havia passat tan ràpid, havia estat tan divertida, que semblava impossible que ja s’hagués acabat. Bé, acabat no, perquè en BUM sabia que faltava una meravellosa sessió de bateria, veia a venir que teníeu molt nivell tal i com, efectivament, va ser. Tots els cursos, començant pels més petits i petites de P3 vàreu anar passant amb calma, amb ordre i sobretot amb moltes ganes de tocar. Tots i totes ens vàreu dir el vostre nom, quina dolçor i quina meravella, i en BUM que s’ho mirava de ben a prop diu que vàreu tocar com els àngels, excel·lent!!

Visitar escoles ens agrada molt i ens fa molta il·lusió i si a sobre tenim ocasió de conèixer persones com la Pili, el Joan i tot l’equip de mestres encara més!! Moltíssimes gràcies per confiar en els contes del BUM, per fer-ho tot fàcil, per tenir-ho tot tan ben lligat i per demostrar-nos una vegada més que els nens i les nenes del nostre petit país estan en molt bones mans. I també agrair a la Montse i a tot l’equip del Casal Cívic Pomar que ens tractessin tan bé i ens donessin mil i una facilitats per fer la nostra feina, és un plaer tractar amb gent implicada i eficient com vosaltres.

I res més, a dinar i a tornar-hi, a la tarda visitàvem una biblioteca molt i molt especial per en BUM, la biblioteca Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet.