A veure com us ho expliquem això. Dijous en BUM s’estrenava a la #Biblioteca de #Palamós Ajuntament de Palamós – Biblioteca amb moltíssimes ganes de passar una bona estona. Us explicarem una petita interioritat: a nosaltres ens és igual el nombre de nens i nenes que ens venen a veure perquè tenim la convicció que tant si són tres com si som tres-centes hem de donar-ho tot a cada conte. Això no vol dir, però, que no tinguem una certa curiositat per saber quantes famílies decideixen compartir el seu temps amb nosaltres. I això a què ve a tomb? Doncs que hi ha dies que no t’esperes la gentada que et vindrà a veure i dijous va ser un d’aquests dies. A les 17:30h es va obrir la porta de la sala i varem començar a entrar nens i nenes, i més nens i nenes, i mares i pares, i més nens i nenes, i iaios i iaies i més nens i nenes…. Però, com pot ser? Que ens esteu prenent el pèl? Que esteu sortint per una punta i tornant a entrar per l’altra? Quina alegria i quina injecció d’adrenalina tenir a més de 80 persones i personetes davant nostre amb ganes de gresca i de gaudir d’una bona estona.

I us preguntareu, i això per què ens ho expliques? Doncs us ho explico perquè l’èxit mai es pot comptar en el nombre d’assistents als contes, hi ha moltes variables que poden fer que una magnífica gestió no tingui un resultat multitudinari, però sí que podem afirmar que un públic multitudinari és fruit d’una bona gestió. I per això avui en BUM vol començar per donar les gràcies a la Susana, la Núria i tot l’equip de la Biblioteca de Palamós per haver-nos convidat a explicar les nostres aventures i per posar tant esforç en fer les coses ben fetes. Ja ho sabeu, i sinó us ho tornem a explicar, que només d’arribar a la biblioteca ja ensumem com anirà el conte. I dijous vàrem ser rebuts amb un bon somriure, amb una sala preparada, amb totes les facilitats, amb aquelles ganes que es noten de fer que les coses surtin bé. No podíem fallar i per això volem començar donant les gràcies: moltíssimes gràcies per haver-nos regalat una tarda tan rebonica i tan intensa, va ser un plaer compartir un tros de camí amb vosaltres i deixar a Palamós un bocinet de cor, sou increïbles!!!!

I el conte què? Doncs el conte va ser meravellós, intens, bonic, participat i divertit perquè teníem tantes ganes de trobar el tresor del pirata que tots i totes empenyíem endavant. Pobre BUM quina feinada tenia per seleccionar els nens i les nenes que ens ajudarien, us hem de dir que tots i totes els qui vàreu sortir ho vau fer genial i que tota la resta, des dels vostres llocs, ens vàreu ajudar tant que sense vosaltres no ens n’hauríem pas sortit. I al final, amagat en un racó, vàrem trobar el tresor del pirata amagat qui sap, des de feia més de mil anys? El vam obrir i si us haguéssiu vist les cares hauríeu entès per què ens agrada tant explicar les aventures del BUM, quins somriures! Però encara faltava una sorpresa, la sessió de bateria, i va ser una estona molt divertida on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé, la vostra cara d’il·lusió assegudes davant la bateria no es pot pagar ni amb tots els tresors del món, visca!!

En BUM va tornar a casa molt cansat però molt i molt feliç perquè compartir la tarda amb persones com les que vam trobar a Palamós fa la vida més bonica. Ep, i per bonic el conte que ens esperava divendres a La Nou de Gaià, un poblet del Tarragonès que ens té el cor robat, quines ganes!!