Dijous, cel blau, més aviat caloreta… D’acord, ja podem anar a #Ripoll, avui no perilla que ens nevi. Pobre BUM, no n’hi ha per tant, però és cert que la imatge de la neu tornant a casa li ha quedat a la retina i ho recorda com si fos ahir.

Però que us quedi clara una cosa, a la sala del conte de la Biblioteca Lambert Mata ni neu, ni fred, ni res que us pugui semblar poc energètic, tot el contrari!! Ens vàreu regalar un conte molt divertit i natural, on mai vàreu deixar de ser vosaltres mateixes i amb moments que per la vostra naturalitat van resultar d’allò més hilarants; com quan a mig conte un nen va anunciar al seu veí que anava a fer pipí i ara tornava i es va aixecar ben satisfet, quin fart de riure!! Això sí, va tornar volant, eh? Però és que quan la bufeta apreta no hi ha res a fer!! I aquest va ser el clima del conte, molt divertit i on en tot moment vàreu estar disposats a fer tot allò que calia per tirar endavant, sense por i amb moltes ganes. Cal dir que les mares i els pares ens vàreu ajudar en tot moment i això només podia significar èxit. Així va ser, després de superar tots els obstacles vàrem trobar el Llibre Màgic, vàrem recitar l’encanteri i un cop més va quedar demostrat que, efectivament, fa feliç a qui el mira, visca!! Llavors va venir la sessió de bateria on un cop més ens vàreu demostrar que a Ripoll això de la percussió ho porteu a la sang, quina estona tan divertida i amb quines ganes us hi vàreu dedicar, en BUM estava molt però que molt content!!

Segurament pensareu que ens repetim molt però si no en sou usuaris ens agradaria convidar-vos a conèixer les biblioteques del nostre país. En la majoria de casos hi hem trobat gent meravellosa que viu el seu ofici amb passió i que fan els possibles i els impossibles per fer-nos més cultes i més lliures organitzant un munt d’activitats de tot tipus, a banda de l’activitat pròpia de lectura i préstec de llibres. Vaja, que les nostres biblioteques són molt més que biblioteques i dijous vàrem tenir el gust de retrobar l’Anna i tot l’equip de la Biblioteca Lambert Mata que ens ho varen tornar a demostrar. Sense escarafalls, amb humilitat, amb fermesa i amb un somriure d’orella a orella ens van tornar a fer sentir com a casa, ens van tornar a fer sentir part de quelcom important. I és per això que us volem donar les gràcies, gràcies per tornar-nos a acollir amb les nostres històries i gràcies per permetre’ns ser un bocinet petit de la vostra història. De tot cor us volem dir que sou genials, quina sort que tenim!!!!

I res més, sis contes en vuit dies són una gran experiència però molt esgotadora i en BUM necessita refer-se. Sobretot perquè divendres tornem a la Biblioteca Joan Vinyoli – Santa Coloma de Farners on retrobarem molts nens i nenes, un gran equip i la Francina, una gran persona que ens va fer una empenta quan tot feia molta pujada. I a la gent que t’ajuda sempre se l’ha de recordar.

Així que… fins divendres!!!!