Avui en BUM ha tornat a la Biblioteca Can Roscada, Vilobí d’Onyaramb moltíssimes ganes, primer per l’excel·lent record que guardem d’aquesta biblioteca i segon perquè feia un mes que fèiem vacances (de contes, eh?) i en BUM estava amb unes ganes boges d’explicar les seves aventures.

Bé, us hem de dir que és impossible començar la temporada amb més bon peu. Ens hem trobat un grup de nens i nenes amb moltes ganes de participar, divertides, espontànies i alegres que han fet queles aventures del BUM s’hagin succeït a una velocitat que, quan hem arribat al final, hem pensat… JA???? I és clar, amb tan bon ambient era impossible fallar i hem trobat el Llibre Màgic que, com hem pogut comprovar, efectivament fa feliç a qui l’obre, oi que si? I després sessió de bateria on, atenció, hem hagut de donar les 10 piruletes, quina manera de tocar la bateria!! Tots i totes heu estat molt bé i en BUM està molt content.

Ja us ho va vam dir fa un any i mig, la Biblioteca de Vilobí d’Onyar és l’exemple perfecte que al pot petit hi ha la bona confitura. Les ganes de fer bé les coses, l’amor i la increïble capacitat per adaptar l’espai a l’activitat a desenvolupar ens ha tornat a deixar amb la boca oberta. Pilar i Adriana, moltíssimes gràcies de tot cor per tornar-nos a convidar i per alegrar-nos la tarda, és un luxe ser una petítissima part de la vostra història.

I res més, amb aquestes bones vibracions i ben carregats d’energia la setmana que ve hi tornem amb tres contes i en tenim moooltes ganes.