Cada conte és la mateixa història però cada conte és diferent. Us sonarà a tòpic però és ben cert, no hi ha dos contes iguals perquè els nens i les nenes que ens veniu a veure els convertiu en únics i irrepetibles.

Ahir a la #biblioteca Mestre Martí Tauler (Rubí) ens vàreu tornar a demostrar que per fer un bon conte només cal tenir-ne ganes. Potser éreu pocs i poques però si tancàvem els ulls sentíem una energia tan gran que podríem pensar que la sala era plena de gom a gom. Vàreu construir un conte bonic, divertit, amb moments on ens vam espantar, moments on vam tenir por i moments on ens vàrem cargolar de riure. Quin plaer explicar contes així i més comptant amb la complicitat de les famílies, adults a qui vam notar al nostre costat des del primer segon i amb qui vàrem trencar les barreres de l’edat per gaudir plegats d’una tarda meravellosa. En BUM no se’n sabia avenir, s’hauria de poder congelar el temps per allargar moments com aquest! Us podeu imaginar que el conte va passar volant i de cop i volta tots i totes anàveu cridant “és aquííiíí, és aquíííííí!!”. En BUM en aquell moment es va sentir feliç per veure-us tan contentes i contents i trist perquè ja s’havia acabat, quina llàstima… Vam poder tornar a donar fe, un cop més, que efectivament el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre, quines cares de sorpresa i d’alegria, visca!! I després va venir una sessió de bateria amb dues coses molt boniques: la primera que ho vàreu fer molt però que mot bé; i la segona que tots els pares i mares, enlloc de marxar, us vàreu quedar a aplaudir a tots i cadascun dels nens i nenes que varen tocar. I això és extremadament bonic i un acte de generositat que costa poc i que en canvi fa que els nenes i les nenes, tots i totes, se sentin estimades.

Des d’aquí volem agrair a l’Adrià i a l’equip de la Biblioteca que ens hagueu tornat a convidar a visitar Rubí, moltíssimes gràcies!!

I en BUM se’n va a descansar i a preparar-ho tot perquè demà ens fa molta il·lusió estrenar-nos a la La Muntala #SantVicençdeMontalt, quines ganes!!!!!!