Divendres en BUM s’estrenava a l’Aula de Lectura, ara Biblioteca Municipal Neus Català amb moltíssimes ganes de passar una bona estona, com serien els nens i les nenes de Sant Julià de Ramis? Tindrien ganes de participar de les nostres aventures?

En BUM estava nerviós però de seguida es va adonar que no tenia cap motiu per estar-ne. Potser no éreu gaire colla però ens vàreu demostrar que al pot petit hi ha la bona confitura i ens vàreu regalar un conte molt dolç, molt bonic, però no per això menys emocionant ni divertit. Tots i totes ho vàreu fer molt bé, alguns com l’àlex amb dosi extra de feina i d’altres participant i dient la vostra sense vergonya, és clar que sí!! I les qui no vàreu sortir també ho vàreu fer molt bé, des del vostre lloc teníeu els ulls ben oberts i això també ens agrada molt, que tothom pugui gaudir des d’allà on se sent més còmode. Vam superar totes les adversitats i al final vàrem trobar el mapa secret. “Què, ho deixem aquí?” anava dient en BUM… Noooooooo, clar que no, entre tots i totes vàrem buscar el tresor del pirata tot seguint les indicacions i el vam trobar amagat en un racó, visca!! I quan el vam obrir vam poder donar fe que efectivament fa feliç a qui l’obre, ens va encantar veure les vostres cares i compartir-lo amb tots i totes. Sí, amb tots i totes, grans i petites, perquè les famílies també vàreu participar de les nostres aventures i això ens fa molt i molt feliços. Després vau protagonitzar una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt bé i on el vostre somriure va ser el nostre premi, quina alegria!!

Sant Julià de Ramis té molta sort de comptar amb una persona com la Taïs a la biblioteca: ens va rebre amb un somriure, tot varen ser facilitats, ens vàrem sentir valorats, ens vàrem sentir respectats i ens vàrem sentir estimats. De tot cor us ho diem, va ser un plaer enorme compartir una estoneta de camí i ens va regalar una estona que recordarem per sempre més. De part del BUM i de tota la colla et volem dir que ets genial, moltíssimes gràcies!!

I res més, dissabte vam ser a Tossa de Mar representant l’espectacle “The Rock’n’Roll Hipsters i els instruments del Rock”, una actuació difícil però que va valer la pena per les persones que vau estar escoltant-nos i ens vàreu felicitar després de l’actuació.

I aquesta setmana a preparar més coses i la visita de dissabte a la Biblioteca Enric Miralles de #Palafolls, en tenim moltíssimes ganes!!