Dissabte en BUM es va estrenar a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb moltíssimes ganes de passar una bona estona i conèixer els nens, les nenes i les famílies del poble. I no en va sortir decebut, quina passada de conte ens vàreu regalar!

D’entrada dir-vos que feia molt de goig veure tantes persones amb ganes de conte, és molt engrescador veure que amb les mil possibilitats d’oci que teniu un dissabte al matí trieu venir a compartir una estona amb nosaltres. I això ens fa molt feliços perquè ens encanta que valoreu la proposta dels contes però sobretot perquè hi ha persones que s’esforcen en preparar les activitats, en acostar la cultura a tothom, i és un gran premi veure que hi responeu. Per tot plegat avui volem començar donant les gràcies a la Maria Dolors, la Montse i tot l’equip de la Biblioteca de Calella per posar-hi tantes ganes, tant esforç, per rebre’ns amb un somriure i fer-nos sentir com a casa. Va ser un plaer compartir el matí amb vosaltres, moltíssimes gràcies per convidar-nos i valorar la nostra feina: sou genials!!

El conte va ser una petita meravella amb uns nens i nenes a punt per ajudar-nos en tot el que fes falta, unes famílies que ens vàreu acompanyar en tot moment com si fóssiu nens i nenes. I és que els contes no haurien de tenir edat, a qui no li agrada passar una bona estona fent volar la imaginació? Tots i totes ho vàreu fer molt bé i el somriure del BUM, ai quin somriure!! Poques vegades ens hem trobat amb una nena amb un somriure que il·luminés tant la sala. Vàrem passar tots els perills, vàrem viure moltes aventures, vàrem aconseguir trencar l’encanteri i al final, i tant com sí, vàrem aconseguir trobar el Llibre Màgic, visca!! I quan el vam obrir us vam veure les cares i podem assegurar que efectivament fa feliç a qui l’obre!! Després vam tenir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé amb unes cares d’il·lusió que ens van encantar.

I ara a descansar perquè aquesta setmana tenim tres cites a Badalona, Sant Julià de Ramis i Tossa de Mar. Quina setmana tan atrafegada i quines ganes en tenim!!