Diumenge al matí en BUM va baixar amb cara de son a #Polinyà, és el que tenen els elefantets que se’ls enganxen els llençols, eh BUM? Però no us penseu que va tardar gaire en despertar-se, només de començar el conte es va adonar que faríem festa grossa i en un tres i no res estava espavilat i content com un gínjol!

I és que els nens i les nenes que vàreu venir a la festa organitzada per l’ Ampa Escola Roser Capdevila vàreu ser meravelloses. Quina alegria, quines ganes de passar-ho bé, quines ganes de participar! I ho vàreu fer tan bé, el conte va ser tan divertit, tan emocionant, tan de tot, que ens va passar l’estona volant. Va ser una alegria immensa trobar el tresor del pirata però alhora un moment una mica trist perquè en BUM no volia acabar mai el conte, no volia deixar d’estar amb vosaltres i de veure els vostres somriures. Només hi ha una cosa no massa bona de diumenge i és que les voluntàries més grans que ens varen ajudar (ep, que per primera vegada en PAM era més alt que l’Ignasi!) vàreu marxar sense la vostra piruleta i sense que us puguéssim donar les gràcies per haver entrat al nostre joc i fer-ho tan i tan bé. Si algú pot llegir això i fer-los arribar el missatge en BUM seria molt feliç, moltíssimes gràcies de tot cor!! I després va venir una sessió de bateria molt bonica i on la majoria de nens i nenes us vàreu atrevir a tocar i això sempre fa molt feliç al BUM, és clar que sí!!

A l’escola Roser Capdevila de Polinyà teniu molta sort, és genial comptar amb una AMPA com la vostra. Vam arribar i tot estava preparat i en un ambient d’alegria, bon rotllo, vitalitat… És difícil d’explicar però hi ha persones que tenen la capacitat de fer-te sentir com a casa des del primer segon, ser un més de la colla, i això no té preu. Moltíssimes gràcies per haver-nos convidat i per haver confiat en la nostra proposta, va ser un autèntic privilegi compartir el matí de diumenge amb persones com vosaltres. Endavant i molta sort, us la mereixeu!!

i res més, ara sí que toca descansar. Ens falten dos contes per acabar el mes de novembre i llavors farem una parada, la parada que fem cada desembre per atendre altres projectes i que també ens serveix per carregar piles i deixar descansar en BUM. Però encara no ens posem tristos, dijous serem a la Biblioteca Municipal de les Franqueses del Vallès amb moltes ganes de gresca, visca!!