Dissabte tornàvem a una Biblioteca que coneixem prou bé, la Biblioteca de Cassà, un lloc especial on hem passat tardes molt divertides i boniques.
Explicar contes en aquesta època de Covid és difícil, no ens enganyem. La distància no hi ajuda, no poder gaudir de la vostra col·laboració tampoc, no poder-nos tocar… Però sabeu què? Dissabte a Cassà ni ens en vam adonar, ho vàreu fer tan bé i vàreu participar amb tantes ganes dels dels vostres llocs que si tancàvem els ulls us podíem imaginar al nostre costat com si res no passés. Amb quin entusiasme insistíeu perquè les aventures tiressin endavant, amb quines ganes ens assenyalàveu el Xim, amb quina energia demanàveu al pirata que ens digués on era el tresor. Va ser realment bonic i fins i tot emocionant saber que, malgrat totes les dificultats, continueu tenint ganes de contes i de passar bones estones. Al final vàrem trobar el tresor del pirata i quan el vam obrir… Efectivament, vam ser una miqueta més feliços i sobretot ens vam adonar que enmig de tanta anormalitat també tenim motius per somriure, oi que si? Després vam fer una sessió de bateria molt curteta però us prometem que quan passi el Covid ens hi estarem l’estona que faci falta perquè tots i totes pugueu tocar tanta estona com vulgueu!!
Quan dissabte vam arribar a l’Escorxador tot estava planejat i preparat, amb moltíssimes ganes que les coses sortissin bé. Organitzar activitats aquests dies no és fàcil i per això volem agrair a la Coral i a tot l’equip de la Biblioteca de Cassà que siguin tan eficients i decidides, que apostin tan fermament per la cultura i que ho facin tan bé. Gràcies a persones com elles la cultura és segura, s’hi deixen la pell perquè hi hagi distàncies, es compleixin tots els requisits de seguretat i ho organitzen tot perquè tothom pugui gaudir d’una estona de felicitat. Us devem molt, com a persones i com a país i és per això que en BUM us vol dir que sou genials, moltíssimes gràcies per ser-hi i per deixar-nos compartir un trosset més de camí amb vosaltres: sou un sol!!!!
I res més, a descansar i preparar més contes, aquest mes d’octubre encara tenim algunes dates a l’agenda i ens morim de ganes de trobar noves amistats i retrobar-ne d’altres, visca els contes!!