Dijous passat en BUM es va llevar molt d’hora per anar a l’escola Mas Prats de #Palafolls. Ens esperaven més de 220 nens i nenes disposats a passar una bona estona d’aventures i tots plegats baixàvem una mica neguitosos.

Però el cert és que la nostra màxima és: dona-ho tot i ho rebràs tot. I així va ser, els nens i les nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n vàreu estar molt atentes i atents i ens vàreu ajudar en tot el què us vàrem demanar i una mica més, en una selva on feia una calor com mai però on ens vàrem sentir com a casa. I al final no podíem fallar, amb tantes ganes de viure aventures i superar totes les adversitats era inevitable trobar el tresor del pirata amagat en un racó, un tresor que efectivament ens va fer mooooolt feliços.

Amb tanta calor i tants nens i nenes no va ser possible que tots toquéssiu la bateria i al BUM li va saber molt greu. Ara bé, els nens i nenes que ho vàreu provar ens vàreu demostrar que teniu un nivell altíssim, quina alegria!

Moltíssimes gràcies a l’AMPA MAS PRATS i a la Núria en particular per convidar-nos de nou a la seva festa de final de curs, per organitzar-ho tan bé i per fer-nos sentir valorats i estimats. Sou meravelloses, és un plaer trobar persones com vosaltres al camí!!

I ben cansants, suats i feliços, carretera i manta a l’altra punta del país, vinga!!