En BUM va tornar dissabte mut, mireu que normalment no para de xerrar i en canvi no feia més que mirar la pluja amb una cara tota tristota.

– BUM, què tens? – li demanàvem.
– Pffff… Que després d’un conte tan rebonic com el que hem fet a la Biblioteca de Figueres estic content per la feina feta però trist perquè voldria que no s’acabés mai.

Pobre BUM, quanta raó, tot sovint l’alegria i l’enyorança caminen agafades de la mà però això no és dolent, és una sort poder compartir estones tan intenses amb els nens i les nenes i les seves famílies que ens obliguin a buidar-nos, a donar-ho tot i sí, a enyorar-los quan han marxat.

Dissabte vam viure un conte tan intens que el recordarem dies i dies. Ni el vent ni la pluja ni el fred varen espantar les famílies de #Figueres, quin goig feia la sala! I tots i totes disposades a tot. Quan feia falta ajuda ens trobàvem un bosc de braços plantat davant nostre, quan calia ser valents no us ho rumiàveu dues vegades, quan calia ser espavilades éreu enginyoses. I tot amb la meravellosa complicitat de les famílies que ens acompanyàveu, com vam riure plegats i quina intensitat!! En BUM diu que és una sort trobar persones com vosaltres al camí, i tant com sí! I no podíem fallar, no no i no, de cap de les maneres, després d’una mica de patiment en Lluc el va trobar, el Llibre Màgic de les Fades era amagat en un racó, qui sap quants anys feia que era allà? I arribat el moment crucial vam recitar l’encanteri amb tanta energia que vam poder demostrar una vegada més que, un cop obert, el Llibre Màgic de les Fades fa feliç a qui el mira, visca!!!! Però el millor encara estava per arribar, quina sessió de bateria tan rebonica i multitudinària on totes i tots us vàreu animar i vareu tocar amb ganes, alegria i entusiasme, en BUM estava realment emocionat i content de veure com a Figueres tenim un planter de bateries excepcional.

I un altre cop, i no ens en cansarem mai, toca posar en relleu la meravellosa tasca de les persones que treballen a les biblioteques del nostre país. Dissabte vam tenir la sort de trobar la Sílvia, la Nati i tot l’equip de la biblioteca que ens varen rebre amb un somriure i ens varen fer sentir com a casa. I no ens volem descuidar l’Albert, és un plaer molt gran trobar persones amb tanta passió, amb tantes ganes de fer les coses bé, tan atentes als detalls. És sens dubte un privilegi compartir una estona amb vosaltres i ser una petitíssima part de la vostra història. Gràcies a vosaltres a Figueres hi hem deixat un trosset de cor, moltíssimes gràcies per tot!!

I ara a descansar, aquesta setmana de castanyada no tindrem contes però tenim un munt de fronts oberts perquè els espectacles que estem preparant necessiten tota la nostra atenció i dedicació. Però no badeu, que ens espera un novembre amb moltes dates a l’agenda i això ens fa immensament feliços.

Que tingueu una feliç castanyada!!