Dissabte tornàvem a la Biblioteca Antonio Martín #ElPratdeLlobregat amb moltes ganes perquè en BUM guardava en record extraordinari del conte que hi vam explicar fa un any.

El conte va ser molt curiós perquè vam anar clarament de menys a més. Al principi tots i totes estàveu a l’expectativa però va ser genial veure com mica en mica us hi anàveu involucrant, veure com els vostres ulls s’anaven obrint i els vostres dits s’anaven aixecant va ser realment emocionant. Al final fins i tot us havíem de parar els peus, volíeu entrar al Castell Maleït tant sí com no i ens vàreu demostrar que no teniu gens ni mica de por. Finalment vam trencar l’encanteri, va aparèixer el mapa secret i es va sentir un “ooooh” i uns aplaudiments que ens van fer tan feliços que serà un moment que recordarem sempre més. I al final, com no podia ser de cap altra manera, vam trobar el Llibre Màgic de la Felicitat i quan el vam obrir… Ai si us haguéssiu vist les cares, va ser meravellós!! Després vàreu protagonitzar una sessió de bateria molt bonica i sobretot molt ordenada, els nens i les nenes del Prat de Llobregat ens vàreu demostrar que sabeu compartir, sabeu tenir paciència i sabeu fer files com ningú, visca!!

Realment el conte de dissabte va ser molt bonic, un regal per a nosaltres i no ens podem estar d’agrair a la Gemma, l’Anna i tot l’equip de la sala infantil i de la biblioteca que ens tornéssiu a convidar. Compartir un trosset més de camí amb vosaltres ha estat un privilegi i ens sentim molt afortunats. Al Prat de Llobregat hi vam deixar un trosset de cor l’any passat i enguany n’hem hagut de deixar un altre bocinet, moltíssimes gràcies per comptar amb els nostres contes, sou genials!!

I seguim, aquesta setmana en BUM s’estrena a Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia i a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, aquest any 2020 estem fent molts amics i amigues nous i estem molt i molt contents, quines ganes de conte!!