Diumenge en BUM estava molt nerviós, finalment li tocava el torn de visitar els Jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet on hi havíem presentat altres espectacles però encara no havíem fet cap conte. I de tornada en BUM estava tan content, però quins nens i nenes, quines famílies, quina meravella, quin gust viure matins com aquest!!

Què exagerats, pensareu. Però no, en BUM no exagerava, és que ens vàreu regalar un conte tan rebonic que era impossible no tenir un somriure d’orella a orella dibuixat a les nostres cares. Poc ens pensàvem que tants nens i nenes, tantes famílies, voldríeu compartir un matí de diumenge amb nosaltres i és tan emocionant pensar-hi que ens sentim molt afortunats. Però no només això, és que ens vàreu ajudar tant com us vam demanar i més si hagués fet falta, tots i totes les qui vàreu sortir ho vàreu fer molt bé i la resta també, empenyent des dels vostres llocs amb ganes de participar. No podíem fallar de cap de les maneres, vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat sota unes plantes i quan el vam obrir… Ai mare, si us haguéssiu vist les cares d’alegria i els ulls oberts com taronges, efectivament el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre, visca!!! Però no contentes amb això ens vàreu obsequiar amb una sessió de bateria preciosa on el millor de tot, a banda de l’altíssim nivell que ens vàreu mostrar, va ser la vostra cara d’il·lusió asseguts i assegudes davant l’instrument, ens encanta!!

Poder tornar a saludar la Maria Dolors va ser l’altre gran motiu d’alegria del matí. Trobar una persona com ella que ens valora la feina, que ens dóna suport, que ens fa sentir estimats i valorats… No té preu i tot amb una amabilitat i una escalfor que ens fan sentir com a casa. El món necessita més persones com ella, involucrades amb la cultura i amb ganes de tirar projectes endavant. De tot cor moltíssimes gràcies per tot, ens sentim privilegiats de poder compartir estones tan boniques amb vosaltres, ets un sol!!

I res més, seguim amb un novembre farcit de contes i concerts, propera parada dijous a la Biblioteca Comarcal de Blanes, quines ganes!!