I divendres al matí tornàvem a l’escola Sant Gervasi, aquesta vegada amb en BUM que es moria de ganes d’explicar les seves aventures als nens i nenes de P3.

El conte va ser molt bonic, tendre, divertit… Els contes no tenen edat i divendres els més petits de l’escola ens vàreu demostrar que a ganes, atenció i alegria no us guanya ningú. I tot acompanyat per un equip de professores i professors meravellós que ens vàreu ajudar, vau participar de les nostres aventures i ens vàreu fer sentir com a casa. És un privilegi que el nostre camí un dia es creués amb el de l’escola perquè ens heu regalat un munt de moments màgics que quedaran per sempre gravats en les pàgines del nostre petit llibre de la vida. 

I és clar com sí, vam trobar el tresor del pirata que aquesta vegada també ens va fer feliços d’una manera molt especial, oi que sí? Després tots els nens i nenes vàreu tocar la bateria, ens hi vam estar una bona estona però cada segon va valer la pena només per veure la vostra cara d’il·lusió tocant.

Moltíssimes gràcies a totes i a tots, sou genials!!!!!!!!