No us podeu pas imaginar les ganes que teníem de tornar a fer quilòmetres, de tornar a conèixer i retrobar nens i nenes i famílies a qui us agraden tant els contes i amb qui passem tantes estones meravelloses. I tot arriba, després d’un Nadal que com cada any ens hem guardat per atendre altres projectes finalment dissabte era el dia marcat en vermell al calendari. I per fer-ho més bonic tornàvem a la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell, una biblioteca que coneixem bé perquè l’any 2020 hi vam passar un matí inoblidable.
I una vegada més la realitat ha superat amb escreix les nostres expectatives. En un temps de pandèmia, amb el COVID disparat i amb moltes persones espantades ens hem trobat una biblioteca perfectament preparada, complint escrupolosament tots els requisits de seguretat i amb unes famílies totalment disposades a col·laborar en tot el necessari.
Per tant volem començar agraint la presència de totes les nenes i nens, de totes les mares i pares que vàreu venir a la biblioteca amb totes les precaucions del món però amb unes ganes enormes de passar una bona estona. Veure els nens i les nenes amb els ulls oberts com taronges i amb tant entusiasme va ser molt emocionant i més emocionant fou veure com els pares i les mares us convertíeu de nou en els nens i les nenes que mai heu deixat de ser i us fèieu còmplices de les nostres aventures. Ens vàreu regalar un matí molt bonic i, per una estona, en BUM i tota la colla ens vam oblidar de tot i vam ser immensament feliços fent allò que més ens agrada. Moltíssimes gràcies als qui ens vau venir a veure per primera vegada i també als que sabem que vau repetir de fa dos anys, saber que allò que fem us agrada és la nostra millor recompensa, sou genials!!
Però per passar un matí tan rebonic fa falta que algú l’organitzi, oi? I aquí volem reconèixer la feina de la Mònica i de tot l’equip de la biblioteca perquè l’esforç necessari per organitzar una activitat en temps de COVID és enorme i fer-ho amb tant rigor, amb tanta professionalitat i amb tantes ganes de fer-ho bé té moltíssim mèrit. Tot amb un somriure i un ànim encomanadissos, us podem ben assegurar que amb persones com vosaltres al costat tot és fàcil i bonic, va ser un plaer compartir de nou un trosset més de camí amb vosaltres. De tot cor us donem les gràcies per fer-nos sentir de nou com a casa i regalar-nos un matí que ens feia molta falta i que no podrem oblidar mai. Moltíssimes gràcies per tot!!
I seguim, perquè dimecres tornem a Cabrera de Mar i en BUM en té no moltes sinó moltíssimes ganes!!