Dissabte el dia es va llevar ben gris i fred i per un moment vam tenir por de no poder fer el conte que teníem previst a Taradell. Per sort el temps ens va respectar i vam poder inaugurar la caseta de llibres oberts que l’Ajuntament ha instal·lat, entre altres llocs, a Mont-Rodon.
La veritat és que arribar a lloc i veure l’escenari muntat, l’equip de so, les cadires posades i tot a punt fa una il·lusió especial. Perquè sí, perquè ens encanta l’actitud de les persones que davant les dificultats fan els impossibles per tirar endavant les activitats. I és que no ens enganyem, el més fàcil aquests dies és no fer les coses, pensar que no val la pena córrer cap risc, aprofitar l’avinentesa per bandejar la cultura una mica més i en canvi a Taradell han mogut cel i terra per fer les activitats, complint tots els protocols de seguretat i fent compatible el respecte per la salut pública amb l’imprescindible accés a la cultura. És per això que volem agrair de tot cor a la Míriam, l’Anna, en Joan i tot l’equip de cultura de l’Ajuntament de Taradell que ens hagueu convidat a compartir un matí tan especial, és molt emocionant trobar persones com vosaltres disposades a treballar tant com calgui, moltíssimes gràcies!! I també agrair al Dami la seva professionalitat al so, és gust trobar persones que posen tant interès en fer bé la feina i que són capaces de fer-la amb un nivell tan alt de qualitat, ets genial!!
El conte va ser molt especial, veure tantes persones amb ganes d’escoltar les aventures del BUM va ser tan bonic, va ser tan especial que el que pintava com un matí fred i gris va acabar ser un dia ple de color. Amb quina atenció seguíeu les nostres aventures, amb quines ganes ens ajudàveu, amb quina empenta maldàveu per participar, va ser un conte inoblidable on tots i totes vam anar a una i aquesta és una sensació difícil d’explicar però que ens fa molt i molt feliços. Al final, com no podia ser d’altra manera, vam trobar el tresor del pirata i quan el vam obrir va quedar demostrat una vegada més que a la vida el que és realment important no és allò que ens fa més rics sinó una miqueta més feliços. Gràcies a totes i a tots per un matí tan divertit!!
Aquesta setmana vinent no tenim cap conte però la setmana de Sant Jordi la tenim meravellosament atapeïda així que ens prepararem bé i guardarem energies, ens faran falta!!!