A Lloret de Mar ja hi havíem estat fa molt temps, gairebé 5 anys i en teníem un record tan bonic que ens moríem de ganes de tornar-hi. Així doncs us podeu imaginar amb quin entusiasme anàvem fent via i amb quin mal de panxa anàvem esperant que arribés l’hora de començar.

Us hem de dir que nosaltres ens ho vam passar molt bé, explicar contes a persones com les que vam trobar a la Biblioteca Lloret de Mar sempre resulta gratificant. Amb quines ganes seguíeu totes les nostres aventures, amb quines ganes ens ajudàveu des dels vostres llocs. Sí, és una llàstima que per culpa del virus hem hagut de canviar la manera com participeu: no poder-vos treure a l’escenari, no poder gaudir de la vostra espontaneïtat, no tenir-vos a prop és molt trist però alhora és màgic sentir com feu desaparèixer les distàncies i al final ens embranquem tots i totes en unes aventures que ens fan riure, patir, encuriosir-nos i fer pinya. Dissabte era impossible fallar, vàrem desfer l’encanteri de la fada Flor de Neu i quan vam obrir el Llibre Màgic, ai mare si us haguéssiu vist les cares! I es que la felicitat sovint la trobem en les petites coses, oi que si? A causa de la situació actual no vam poder fer la tradicional sessió de bateria i us hem de dir que ens va saber molt greu perquè res ens agrada més que veure les vostres cares d’alegria tocant l’instrument però us prometem que quan superem la pandèmia, que tard o d’hora la superarem, ens hi estarem l’estona que calgui per recuperar el temps perdut.

És gust veure com malgrat la situació actual teniu ganes de cultura. Veure el pati de la sala infantil amb tantes persones resultava emocionant, veure com respectàveu les indicacions, manteníeu les distàncies, paràveu paciència a l’hora de marxar per recollir la vostra sorpresa… Però fa falta algú que ho organitzi, persones valentes que amb totes les mesures de seguretat continuïn apostat fort per la cultura. És per això que volem donar les gràcies a les Martes i la Cristina per fer-ho possible, per tornar-nos a convidar i per fer-nos sentir com a casa. Va ser un plaer tornar-vos a visitar, el món de la cultura té sort de comptar amb persones com vosaltres que hi creieu, programeu i ho feu amb responsabilitat i seguretat. De part del BUM i tota la colla moltíssimes gràcies, sou genials!!!

I res més, les notícies d’aquests dies ens tornen a omplir d’incertesa i dia a dia haurem d’anar veient-ne l’evolució. De moment us hem de dir que divendres si no hi ha cap canvi tornem a Castelldans, un poble de Les Garrigues que ens estimem molt, molt i molt, quines ganes!!!!!