Avui teníem el dia marcat en vermell a l’agenda, conte presencial en una escola!! Et lleves al matí, ho prepares tot, baixes a Sabadell amb papallones a l’estómac i llavors et trobes l’Esther, l’equip de la biblioteca i l’equip de l’escola Tarlatana que ens regalen un matí inoblidable. Un matí que només ha tingut un aspecte negatiu: no poder-vos retornar amb tota la força del món les abraçades que ens heu volgut regalar al final del conte, maleït virus!! Però us hem de dir que igualment ens heu emocionat i que, en un moments com els actuals on, no us enganyarem, hi ha dies que ho engegaries tot a rodar, avui ens heu donat benzina per dies.

Però anem a pams, si avui hem pogut anar a l’escola Tarlatana ha estat perquè a Sabadell teniu un equip de biblioteques Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) que val el pes en or i una mica més. Com molts sabreu (i al nostre parer d’una manera molt injusta) les biblioteques no poden organitzar actes culturals. Però a la Biblioteca Can Puiggener hi han posat imaginació i han fet que el conte anés directament a l’escola, oi que és una bona idea? És per això que volem començar agraïnt a l’Esther i a tot l’equip de la Biblioteca la seva implicació i feina. Ha estat un plaer compartir el matí amb l’Esther i poder parlar de cultura i de tantes coses amb un somriure i un entusiasme encomanadís. De tot cor sou un sol, amb persones com vosaltres al costat ens veiem amb cor d’arribar a la fi del món, moltes gràcies!!!

El conte ha estat meravellós. Els nens i les nenes heu estat increïbles: quines ganes, quin respecte, quina imaginació, com anàveu seguint totes les aventures i ens ajudàveu a cada segon. L’escola Tarlatana ens ha deixat ben enamorats però som conscients que al final un edifici són quatre parets, el que li dóna l’ànima són les persones que hi ha dintre. Doncs avui hem tingut la immensa sort de conèixer l’Annabel, la Maria i la Iolanda que ens han permès de compartir un matí amb elles i convèncer-nos que Sabadell és una ciutat privilegiada, veient com ho viviu, com us hi dediqueu i amb quin amor feu la vostra feina els nens i les nenes del barri de Puiggener tenen un futur brillant al seu davant. I aquest és un regal que els durarà tota la vida, moltíssimes felicitats!!

Avui hem viscut un matí meravellós però mirem el calendari i el panorama és desolador i no per culpa de les biblioteques que estan fent mans i mànigues amb els recursos que tenen i les normatives que els imposen. Però avui, sabeu què? No és que ens sigui igual el futur però per primera vegada en molts dies anirem a dormir amb un somriure d’orella a orella.

Seguim!!!