Divendres en BUM visitava per segona vegada la Biblioteca Joan Vinyoli – Santa Coloma de Farners amb moltes ganes de retrobar els nens i les nenes del poble i tornar a saludar la Francina. Ja ho hem explicat algun cop però no està de més tornar-hi, les coses boniques sempre ve de gust recordar-les. Com molts i moltes sabreu, i sinó us ho expliquem ara, el projecte de la Companyia Homenots va néixer del zero més absolut i us podeu imaginar que arrencar sense que ningú sabés res de la Companyia no va ser gens fàcil. En un moment que tot eren dubtes, quan encara els contes del BUM no tenien cap data a l’agenda i tot era força negre, la Francina ens va contestar el nostre primer correu donant-nos ànims i encoratjant-nos a tirar endavant. No us podeu arribar a imaginar el valor d’aquelles ratlles, unes paraules que perfectament s’hagués pogut estalviar però que ens va voler regalar, i al cap de pocs dies començàvem a tancar les primeres actuacions. Estem segurs que a la vida tot va lligat i que sense la seva empenta, sense aquella dosi necessària d’autoestima, res hauria estat igual. I vaja, us podeu imaginar l’alegria de tornar-nos a trobar, oi? Francina, moltes gràcies, ja n’hem parlat alguna vegada i ho recordarem tantes vegades com calgui!!

Va, i amb aquesta introducció, amb tanta emoció, era impossible que res anés malament. La veritat és que tenim molta sort de trobar nenes i nens com els de Santa Coloma de Farners, amb tantes ganes de col·laborar i disposades a donar-ho tot. Va ser molt intents i en BUM va haver de fer un gran esforç perquè l’energia no ens dispersés i al final, i tant com sí, vàrem trobar el Llibre Màgic!! I vam tornar a demostrar que efectivament fa feliç a qui l’obre, es pot demanar més? Bé, sí, podem demanar una sessió de bateria bonica i lluïda com la que ens vàreu regalar, en BUM estava molt i molt content de veure que a Santa Coloma de Farners teniu molt talent!!

Res d’això seria possible sense la tasca impagable que es fa a les biblioteques del nostre país. Divendres vàrem retrobar la Francina, l’Anna i tot l’equip de la biblioteca, moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir i per fer-nos sentir com a casa. És un plaer poder-nos aturar de tant en tant a casa vostra, de tot cor moltes gràcies, sou genials!!

I res més, a descansar perquè ens espera una setmana molt atapeïda preparant nous projectes i amb dos contes, visca!!