Ahir en BUM va viure una diada de Sant Jordi molt bonica amb els nens, les nenes i l’equip docent de l’escola Les Salines de Maçanet de Cabrenys. No, la pluja no ens va fer la guitza, tot estava molt ben pensat i no ens enganyem, si sumem eficiència i ganes de passar-ho bé el resultat sempre és immillorable!!

Si alguna paraula pot definir el conte d’ahir és «canya». Us vam anar a buscar i a les primeres de canvi ja us havíem trobat, amb quin entusiasme contestàveu les nostres preguntes, amb quina atenció ens seguíeu i a la que ensumàveu pregunta ja contestàveu tots i totes junts. Va ser realment divertit, veure com nens i nenes d’edats tan diverses ens embarcàvem en una aventura compartida on de cop i volta no hi havia grans ni petits, tots i totes érem iguals perquè el què ens unia eren les nostres aventures. No cal dir que vàreu superar totes les dificultats amb nota, sense por i amb una gràcia que ens feia cargolar de riure en molts moments. I al final, després de seguir les indicacions, l’Ariadna va trobar el tresor del pirata a l’armari de música, quin lloc millor per amagar un tresor que al costat dels instruments musicals? Ep, i després va venir una sessió de bateria molt divertida on en BUM vol destacar una cosa: tots i totes sense excepció ho vàreu fer molt i molt bé, fins i tot les professores i professor que també es van guanyar la seva piruleta tocant amb entusiasme, molt bé!!!

Ahir vam tenir el privilegi de conèixer de prop una altra escola rural i de nou marxem convençuts que al nostre país hi tenim les millors escoles del món. I ja no parlem només de professionalitat, que és altíssima, parlem també d’escalf humà. Poder compartir taula, experiències, el dia a dia, és un valor afegit a la nostra feina. Ens sentim molt afortunats d’haver pogut conèixer la Neus i tot l’equip de l’escola, gràcies per fer-nos sentir com a casa des del moment de tocar el timbre, gràcies per acollir-nos i gràcies per permetre’ns compartir una estona amb vosaltres. Ahir a Maçanet de Cabrenys hi vàrem deixar un trosset de cor i ens vàreu regalar un Sant Jordi que recordarem molt de temps. De tot cor, moltíssimes gràcies!!

I amb aquest bon gust de boca en BUM se’n torna a descansar perquè divendres tornem a Girona, aquest cop serà a l’escola El Bosc de la Pabordia i en tenim moltes ganes, visca!!!