Divendres era un dia marcat en vermell al nostre calendari perquè estem enamorats de les terres de l’Ebre i tornàvem a dos pobles que ens tenen el cor robat, Benissanet i el Perelló.
Així que ben d’hora al matí vam enfilar l’Eix Transversal en direcció a Benissanet amb moltes ganes de retrobar la Rosa, una persona que sempre és al peu del canó organitzant esdeveniments. I té molt mèrit perquè el més fàcil divendres era no fer res, deixar-ho estar, i ella va fer mans i mànigues perquè l’activitat tirés endavant amb totes les mesures sanitàries necessàries i demostrant que cultura i seguretat són dues paraules que poden anar perfectament agafades de la mà. Per tant no podem començar més que agraint a la Rosa, a la Tere i a tot l’equip de l’escola que ens acollissin i ens ajudessin a viure un matí tan bonic. És cert que fer els contes amb mascaretes, distàncies i sense poder-nos tocar és difícil però en BUM s’hi va fer al màxim i els nens i les nenes de Benissanet ens vau demostrar que us agraden els contes i vàreu estar ben atents i atentes. Al final vam aconseguir alliberar l’estel dels desitjos i trobar el seu tresor, un tresor que va quedar demostrat un cop més que potser no ens fa més rics però que ens fa una miqueta més feliços i, al capdavall, què és més important? Moltíssimes gràcies a totes i a tots, sou genials!!
I a la tarda teníem una nova cita, aquesta vegada a l’escola Jaume II del Perelló on ens esperaven les nenes i els nens de P3, P4 i P5. En BUM guardava un record meravellós de l’anterior visita a l’escola i us hem de dir que us vàreu superar, quin plaer explicar les aventures del BUM a nens i nenes tan atentes i amb uns professors i professores tan implicats durant el conte; i també abans perquè vàreu estar per nosaltres, ens vàreu ajudar en tot i més i sempre estàveu predisposats a prestar-nos la vostra ajuda. De tot cor moltíssimes gràcies a totes i a tots!! Com no podia ser d’altra manera vàrem aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i quan el vàrem obrir, ai mare!! Hi ha moments que no es paguen amb diners i aquest és un d’ells, l’hora de descobrir que la felicitat tot sovint s’amaga en les petites alegries de la vida, oi que sí? Després vam fer una sessió de bateria molt desinfectada i ràpida però en BUM us vol dir que ho vàreu fer molt bé i que al Perelló s’hi ensuma la fusta de grans percussionistes!!
No us enganyarem que vàrem arribar a casa molt cansats però alhora molt feliços: a més de retrobar persones que estimem vam tenir la sort de compartir els vostres somriures i aquest és un privilegi que nosaltres tenim la sort de gaudir al vostre costat. I si voleu saber la veritat només per això val la pena tot el que hem passat i tot l’esforç que hi dediquem.
Però no ens aturem aquí, seguim!!!