Que no us enganyi la foto que acompanya aquest escrit perquè si una cosa té la Biblioteca Martorell és que no és gens gris, tot el contrari, externament i internament és una font de color inesgotable, una font d’inspiració, un motiu d’alegria que dies després encara ens dibuixa un somriure al rostre. No us ho creieu? Feu-hi una visita i ens ho expliqueu.

La de dimarts passat era la nostra segona visita a la Biblioteca i, amb tot el respecte pel gran Groucho Marx, podem afirmar categòricament que allò de “les segones parts mai són bones” és radicalment fals. Hi vam trobar la mateixa educació, el mateix respecte i les mateixes ganes de passar-ho bé essent aquesta una barreja de resultat infal·lible. Tots els nens i les nenes, totes les famílies que ens vàreu venir a acompanyar ho vàreu fer molt i molt bé. De seguida que ens feia falta ajuda davant nostre s’alçava un bosc de dits, quan necessitàvem el vostre suport notàvem com tots i totes ens empenyíeu endavant sense dubtar-ho, quan ens feia falta el vostre valor ens vàreu demostrar que a valentia no us guanya ningú… De fet va ser tan bonic que de cop i volta érem al final de la història i en BUM deia, “Ja? Ja hem arribat al final? Voleu dir que no ens hem descuidat res? Va, tornem a començar, vaaaaa….”. No BUM, no podíem tornar-hi, però és cert que quan t’ho estàs passant bé el temps passa volant, massa ràpid i tot. Evidentment vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades perquè a Martorell sou molt generosos i generoses i sabeu perfectament què vol dir compartir. I quan vam obrir el llibre, efectivament, vam poder demostrar que era el Llibre Màgic de la Felicitat, quines cares d’alegria!! Després vam tenir una sessió de bateria molt bonica on no només tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé sinó que teníeu un somriure tan bonic dibuixat a les vostres cares que en BUM se sentia l’elefantet més afortunat de tot el planeta.

Si la Biblioteca de Martorell és una biblioteca lluminosa, inspiradora i alegre no és per casualitat. Els espais els fan les persones que hi treballen, que hi viuen, que se’l fan seu i el comparteixen amb la resta de persones. A Martorell teniu la sort immensa de comptar amb la Josefina i un equip de professionals senzillament meravellós. Dimarts vam ser rebuts amb un somriure, vam ser ajudats en tot i per tot, permanentment ben atesos i encara al final vam poder fer-la petar una estona. Resulta emocionant trobar persones com vosaltres, persones que amb el vostre dia a dia feu del món un lloc una millor on viure on la cultura, les idees i l’educació ens fan millors i més lliures. De tot cor moltíssimes gràcies, és un autèntic privilegi poder compartir el camí amb persones com vosaltres, sou genials!!!

Tornar a casa feliços és la nostra gran recompensa, les vostres felicitacions en acabar els contes són la nostra benzina i les vostres cares d’alegria engreixen el nostre motor. Un motor que intentem que no s’aturi mai i no us penseu, no es pas fàcil!!!