Temps just de dinar i vinga, cap a la Biblioteca Municipal de Tossa!! La veritat és que una setmana com aquesta és dura però ens fa tantíssima il·lusió que confieu en les nostres aventures que allò que el cansament podria espatllar la il·lusió ho compensa amb escreix.

Tornar a Tossa de Mar és un autèntic plaer. Retrobar la Carmen i la Dolors és una passada, tot està sempre a punt, sempre és a vessar de gent, sempre hi ha bon ambient. Però és que a més la Carmen és una persona que sempre té un somriure a la boca i està disposada a fer tot el què calgui. I nosaltres, quan ho veiem, sabem que tot anirà bé com, efectivament, va succeir. Per tant deixeu-nos començar donant les gràcies a la Carmen i a la Dolors per haver-nos tornat a regalar una tarda tan bonica, és un autèntic plaer explicar contes a Tossa de Mar, moltíssimes gràcies per fer-nos confiança, sou genials!!

El conte, amb tants nens i nenes, va ser molt mogut. Però també divertit, veure-us a tots i a totes concentrats seguint les nostres aventures va ser molt gratificant. Tots els voluntaris i voluntàries ho vàreu fer molt i molt bé i al final de tot, després de passar por, riure i patir vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat en un racó. I quan el vàrem obrir, tal i com ens havia explicat la nostra particular Bibliotecària de la Selva, vàrem poder demostrar que era el Llibre Màgic de la Felicitat, quines cares d’alegria!! Després vàrem fer una sessió de bateria molt llarga que si no arriba a ser per la Carmen no hi hauria hagut manera d’organitzar. Això sí, tots i totes amb un bon somriure a la boca, com ha de ser!!

I dissabte última parada d’una setmana mogudeta de debò, en BUM està molt cansat però en té moltes ganes!!