Avui en BUM ha tornat d’Amposta molt i molt content remarcant que qualitat i quantitat no sempre van lligades de la mà, que avui potser hem tingut pocs nens i nenes al conte però que han estat tan i tan bons que hem viscut una tarda de les que costen d’oblidar. I sí, té tota la raó, de vegades val més ser pocs i amb moltes ganes de conte perquè quan tenim ganes de divertir-nos no ens atura res, oi?
Val a dir que heu començat un pèl tímids però que hem tirat el conte igualment endavant i cada vegada més us heu anat ficant en la història fins que totes i tots junts hem avançat en la mateixa direcció. En BUM vol remarcar avui el paper de les mares, dels pares i de tots i totes els adults que ens heu vingut a veure perquè us heu involucrat en les aventures com els més menuts i ens heu ajudat fins i tot sortint de voluntàries i voluntaris. Aquesta actitud vostra ens ha fet gaudir encara més i fins i tot ens ha emocionat veure les vostres cares somrients mentre anàvem avançant la història, els contes ens agrada fer-los per tots i avui honestament pensem que ens n’hem sortit.
Finalment, amb l’ajuda de l’Adrià hem aconseguit trobar el tresor i quan l’hem obert… La vostra cara de felicitat us assegurem que justifica tot l’esforç i totes les hores que dediquem a tirar endavant el projecte. I la sessió de bateria espectacular, la gran majoria us heu animat i fins i tot heu repetit així que… No es pot demanar més!!!
Aquesta tarda hem tingut dues coincidències que ens han alegrat molt. Una ha estat trobar en Damià, un bon amic de la Companyia Homenots que ens ha ajudat en algunes actuacions a Barcelona i l’àrea metropolitana. Damià, trobar-te avui muntant l’equip ha estat una gran sorpresa i una immensa alegria. Gràcies per ajudar-nos en tot!! I la segona coincidència ha estat trobar una família repetidora de conte!! Sí, ens varen venir a veure a Sant Cugat del Vallès i per casualitat avui han vingut a escoltar el conte i ens hi han tornat a trobar. I en BUM diu que està molt content perquè s’han quedat, potser algú altre hauria dit que ja ho coneixia i hauria marxat, però ells no, amb totes les ganes del món ens han volgut fer companyia. Així que Roger, Neus, Meritxell i Josep: moltes, moltes, moltes però que moltíssimes gràcies per quedar-vos i per haver-nos-ho explicat. Heu arrodonit la tarda!!
I per acabar en BUM diu que hem de donar les gràcies a la gent de “Surt al Castell” per haver-nos convidat a la seva festa. Ha estat un autèntic plaer participar-hi i conèixer en persona la Carme. Feu una gran tasca, us desitgem tota la sort del món. Una abraçada a totes i a tots!!
I ara a reposar perquè aquest agost anem fent sense presses però sense pauses, aprofitant per enllestir dos nous contes del BUM. De moment, la setmana vinent farem un conte a l’Ametlla de Mar el dia 23 i el 24 serem a Taradell amb el nostre espectacle “Els Homenets”. I no ho diríeu mai però… En tenim moltes ganes!!!
Ens veiem!!