Dimecres en BUM estava molt nerviós perquè tornàvem a #Sabadell, una ciutat molt especial que estimem molt perquè hi hem viscut tardes molt i molt boniques i a més donàvem el tret de sortida a la nostra particular setmana de Sant Jordi farcida de contes.
Us ho hem dit moltes vegades però hi tornarem un cop més: resulta molt emocionant veure com les biblioteques s’esforcen en fer arribar la cultura a cada racó dels pobles i ciutats del nostre país. Ara mateix el més fàcil seria no fer res i no arriscar-se preparant activitats i en canvi les biblioteques s’esforcen en mantenir viva la flama, una flama que ara mateix és tan important com la de la salut o l’economia tot i que hi hagi gent que es pensi que es pot deixar de banda. I justament és per això que ens agradaria començar per donar les gràcies a tot l’equip de la Biblioteca de Ponent i a tot l’equip de Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) per haver-nos rebut amb un somriure, per tenir la sala preparada, per pensar una selecció de llibres tan divertida, per esforçar-se en aconseguir que l’activitat fos un èxit cultural i d’organització: les entrades estaven exhaurides i no ens estranya, és el fruit de la feina ben feta. És per això que us volem dir de tot cor que sou increïbles, que amb persones com vosaltres el món és un lloc una mica més bonic i agradable on viure, que sabent-vos al costat estem segurs que sempre tindrem un racó on les persones podrem desenvolupar les nostres idees i sentir-nos una miqueta més lliures. De debò moltíssimes, moltíssimes, moltíssimes gràcies per acollir-nos de nou i regalar-nos una tarda que recordarem sempre més, sou una passada!!
El conte ha estat molt bonic, en BUM estava meravellat veient com heu estat atentes i atents a cada aventura, a cada detall, amb tantes ganes de participar i tantes ganes d’ajudar que estava bocabadat. En aquests temps de coronavirus fer contes és una mica difícil perquè la distància i les mascaretes no hi ajuden però amb vosaltres al costat ha estat tan fàcil que per un moment semblava que si tancàvem els ulls us teníem el costat com sempre. I a més a més comptant amb la complicitat de les mares que avui ens heu acompanyat, quan anem tots i totes a una és una sensació tan bonica i tan difícil d’explicar… Però que a nosaltres ens fa molt i molt feliços, us ho podem ben assegurar!! Com no podia ser d’altra manera al final hem trobat el Llibre Màgic, era impossible fallar i quan l’hem obert hem pogut demostrar un cop més que sovint la felicitat és a les petites coses de la vida, en aquells detallets senzills que ens arrenquen un somriure. Després hem fet una sessió de bateria molt higiènica i molt bonica i tots i totes ho heu fet molt bé, ens ha encantat veure com sota les mascaretes s’insinuava una impagable cara de felicitat. Nenes i nens, famílies del barri de Can Rull, gràcies per regalar-nos una tarda tan bonica!!
Aquest era el primer conte de la setmana de Sant Jordi, una setmana que afortunadament ens ha arribat molt atapeïda de feina. Diuen que quan les coses comencen bé acostumen a acabar millor o sigui que no podíem imaginar un començament més encertat, oi que no?