No us sabríem explicar quina és la màgia de la Biblioteca Singuerlín – Salvador Cabré, però hi és. Segurament deuen ser les persones que hi treballen, segurament deuen ser les persones que ens venen a veure, segurament deu ser les ganes que tot surti bé, segurament deu ser la suma de tot plegat… Però us podem ben assegurar que cada conte és especial i sortim sempre amb una barreja de tristor i alegria, alegria per veure-us contentes i contents i tristor de saber que hem de tornar a marxar.

Però avui deixeu-nos començar per les persones que hem trobat a faltar, perquè hem arribat a la Biblioteca i no hi hem trobat ni l’Ana ni el Miguel i en BUM ha tingut una petita desil·lusió. Ana, recupera’t bé i Miguel, moltíssima sort a la nova etapa!! No us oblidem, ens va saber greu no poder-vos saludar i us vam trobar a faltar però esteu tranquils perquè teniu un equip darrera que us segueix les passes de prop, avui hem tingut el privilegi de gaudir de la professionalitat de la Montse i el Carles, quina passada!! Gràcies a tots dos i també a tota la resta d’equip de la Biblioteca per haver-nos tractat tan bé, per fer-nos sentir estimats, valorats i respectats. És un plaer conèixer persones com vosaltres i poder compartir una estona junts, de tot cor moltíssimes gràcies!!!

El conte va ser tan espectacular com sempre. És gust explicar les nostres aventures a persones educades, atentes, participatives i disposades a tot. Ens vàreu demostrar que sou molt valentes, atrevides i que teniu una força de voluntat a prova de bombes, és clar que sí!! I al final, com no podia ser d’altra manera, vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat en un racó, un Llibre que quan es va obrir ens va tornar a demostrar que efectivament fa feliç a qui l’obre, oi que si? Després va venir una sessió de bateria tan bonica, on tots i totes ho vàreu fer tan bé, que en BUM i tota la colla s’ho miraven i es fregaven els ulls, sou genials!!

Les vostres abraçadades i felicitacions en acabar el conte són el millor premi que ens podem emportar a casa. Us hem de dir que estem una mica tristos perquè el 2019, artísticament parlant, s’ha acabat per a nosaltres. El mes de desembre ens el guardem per atendre un altre projecte que també ens il·lusiona però que no està vinculat a la Companyia. Ja arribarà el moment de fer balanç però sí que us podem dir que aquest any ens heu fet molt feliços i això ja no ens ho treu ningú.