Palafolls és un poble molt important en la nostra petita història i és per això que dissabte era un dia marcat en vermell al nostre calendari. I sí, una vegada més vam tornar feliços i contents de saber que hi hem trobat una segona casa.

El conte a la Biblioteca Enric Miralles va ser molt bonic. És realment emocionant veure com viviu amb nosaltres les aventures com si el món de fantasia que us proposem existís de debò, com si en aquell moment no hi hagués res més important a la vida. I quan hi poseu tantíssimes ganes és igual que siguem pocs, molts, grans o petits perquè cada un i una de vosaltres sou importants i teixim unes complicitats que ens fan sentir molt feliços de poder-vos explicar les nostres històries. Tots i totes les qui vàreu sortir vàreu clavar els vostres papers, la Mireia semblava una bateria professional tocant totes les peces de l’instrument i tota la resta des dels vostres llocs ens empenyíeu endavant. Vàrem riure, vàrem patir, vàrem ser delicats i vàrem ser una mica bèsties però al final vàrem aconseguir trencar l’encanteri de la fada Flor de Neu i vam trobar el Llibre Màgic de la Felicitat que una vegada més va demostrar que efectivament, en obrir-se fa feliç a qui l’obre, visca! La sessió de bateria de després va ser molt xula, tots i totes ho vàreu fer molt bé però sobretot ho vàreu fer amb un somriure i això senzillament ens encanta.

Dissabte ens vam tornar a sentir com a casa, respectats, estimats i valorats. Resulta emocionant trobar persones com l’Anna, la Sabina i tot l’equip de la Biblioteca, amb tantes ganes de fer-ho bé i esforçant-se perquè tot funcioni. Amb persones com vosaltres res pot anar malament i la feina que feu senzillament no té preu, moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir, sou genials!!

I res més, aquesta setmana estem acabant d’esmolar el tercer capítol de les aventures del BUM, dilluns que ve en tenim una altra preestrena per ajustar-ho tot i poder començar a recórrer el país de punta a punta. Ep, i divendres tornem a Sant Antoni de Calonge, quines ganes!!