Si la felicitat existeix a Ripollet la trobareu. Després de tres visites a la biblioteca podem afirmar amb rotunditat que Ripollet és un lloc especial on sempre vivim tardes meravelloses.

Us ho hem dit moltes vegades però avui val la pena tornar-ho a recordar: quan som rebuts amb un somriure, tot està preparat i notes aquelles ganes de fer que tot surti bé és absolutament impossible fracassar. I com a mostra el conte d’ahir amb una sala plena de nens i nenes, de famílies disposades a passar una bona estona. Es nota que esteu acostumades i acostumats a escoltar contes i us vàreu portar molt i molt bé sense que això vulgui dir que no ens ajudéssiu, cada vegada que demanàvem voluntaris i voluntàries s’alçava un bosc de dits davant nostre. I no només això, era molt engrescador veure com us hi fèieu, com ho donàveu tot i ens obligàveu a posar-hi encara més cor i energia. Ahir vàrem riure, vàrem patir una miqueta, algunes i alguns vàrem passar por i la resta vau demostrar que a valentia no us guanya ningú. Al final, com no podia ser d’altra manera, vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat en un racó, visca!! I quan el vàrem obrir, ai mare, vam poder donar fe que fa feliç a qui l’obre, quines cares d’alegria. Després, com sempre, vam gaudir d’una sessió de bateria molt bonica on el millor de tot va ser la vostra cara d’il·lusió davant l’instrument, no perdeu mai aquest entusiasme!!

Res d’això seria possible sense la feina de l’Elisabet i tot l’equip de la Biblioteca de Ripollet. És un privilegi compartir estones amb vosaltres, gràcies de tot cor per fer-nos sentir com a casa, valorats, respectats i estimats. Gràcies a persones com vosaltres el món encara és un lloc bonic on viure, ens sentim molt agraïts, sou increïbles!!!

I res més, a descansar que diumenge al matí hi tornem als jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet de Barcelona, visca!!