Nens i nenes de Constantí, sou la pera!! Quin tros de conte us vàreu marcar ahir, en BUM encara està en un núvol de tan i tan bé que s’ho va arribar a passar!! Però anem a pams…
No us podeu imaginar el goig que feia la sala abans de començar, plena de nens i nenes expectants i amb ganes de passar-ho molt bé, es notava a l’ambient!! I els pares allà darrera també pendents de veure què passaria amb aquell elefant tan predisposat a tocar la bateria. I anàveu arribant i anaven apareixent cadires i cada vegada era més ple… Era absolutament impossible que amb aquest ambient i aquesta intensitat el conte no arribés a bon port. Però és que vau estar magnífics, col·laborant menuts i grans, demanant, en pobre BUM no teniu ulls per veure tots els braços que s’aixecaven demanant sortir de voluntaris!! I és clar que vam trobar el tresor amagat darrera un dels nostres ídols d’infància, en Tintín. Quina alegria quan en Ferran el va trobar i quins crits quan vàreu veure el contingut, en BUM estava taaaaaaaan content de veure-us feliços que per uns breus moments… una estona de cel.
I després sessió de bateria, quina canya teniu a Constantí i quin ritme. Vam marxar amb la sensació que en Joan Reig ha deixat una petjada molt profunda perquè tots teníeu un ritme i una manera de tocar increïbles. I la majoria us vàreu animar a provar-ho i això ens fa molt i molt feliços.
En BUM insisteix que vol dir una cosa: les biblioteques no s’omplen soles i caldria posar en valor la tasca d’un exèrcit de bibliotecàries i bibliotecaris que al nostre país fan una tasca silenciosa i discreta però contundent i impagable per fer arribar la cultura a tots els racons dels nostres pobles i ciutats. I ahir en vam tenir un exemple enorme amb l’Alba, la Mari i l’Elvira (i amb la Vanesa, que ahir no la vam poder conèixer però que és qui ens va contactar) que s’ho van treballar a fons perquè l’Hora del Conte fos un èxit; i el millor de tot és que ho van aconseguir. A totes quatre us volem dir de tot cor MOLTES GRÀCIES, sou genials!!!
I res més, amb l’emoció encara a flor de pell i estant a Constantí no vam poder evitar tornar a casa recordant vells bells temps tot escoltant el disc “Bon dia” d’Els Pets. I vam aprofitar per cantar a cor què vols que encara som massa joves per fer-nos grans… I tant com sí!! Constantí, un trosset del nostre cor porta el vostre nom, moltes gràcies!!!!
I en BUM ja frisa perquè divendres hi tornem!! Serem a la Biblitoeca Emília Xargay de Sarrià de Ter. En tenim moltíssimes ganes!!!!!