Divendres era un dia marcat en vermell al nostre calendari, a Terrassa hi hem viscut tardes meravelloses i finalment teníem l’ocasió de tornar-hi, de tornar-nos a sentir com a casa, de retrobar amigues com l’Anna (quina il·lusió que recordessis el BUM i tinguessis ganes de repetir!!) i fer-ne de noves i nous.

El cert és que una vegada més va ser una experiència per recordar, una demostració que allà on hi ha ganes de divertir-se no hi ha res que ens impedeixi passar-ho bé encara que ens haguem d’adaptar a una realitat marcada pel Covid-19. Totes les nenes i els nens ens vàreu regalar un conte preciós i els pares i les mares que us acompanyaven també, no hi ha res més bonic que veure com els contes no tenen edat i totes i tots els podem viure i gaudir-ne. Com no podia ser d’altra manera, després de totes les aventures vàrem aconseguir superar la prova del mocador groc i vam alliberar l’estel dels desitjos, quina alegria!! Poc ens esperàvem que al final tindríem un regal, un tresor que per les cares que vàreu posar ens va fer l’efecte que efectivament potser no feia més ric però sí que feia una miqueta més feliç, oi que si? Després encara vam poder fer una sessió de bateria ben desinfectada on totes i tots ho vàreu fer molt i molt bé, us miràvem i ens queia la baba pensant que no hi ha res més bonic al món que els vostre somriures assegudes i asseguts davant l’instrument.

Res de tot això seria possible sense la feina impagable de les biblioteques del nostre país. Nosaltres ja teníem la sort de conèixer de primera mà les biblioteques de la Bctxarxa – Xarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa però no per això no ens deixa d’emocionar l’enorme tasca que fan. Quan vam arribar a la #BibliotecaCentral ens varen rebre amb un somriure i tot estava molt ben organitzat, és una d’aquelles tardes que de seguida saps que anirà bé perquè no pot ser d’altra manera!! De tot cor moltíssimes gràcies a tot l’equip de la Biblioteca Central, va ser un plaer retrobar-vos i tornar a participar de la vostra programació, sou un sol!! ???

Ah, i una altra cosa que volem dir, hem de valorar i molt el fet que des de les biblioteques es continuï apostant per la cultura. El més fàcil és, amb l’excusa de la seguretat, cancel·lar festes majors, cancel·lar cicles culturals o hores del conte, ara mateix és el pa nostre de cada dia i ens sembla molt injust perquè des del món de la cultura estem fent un esforç majúscul per garantir la seguretat de les persones complint tota la normativa vigent referent al Covid-19 i adaptant els nostres espectacles. És per això que volem donar les gràcies, en aquest cas, a la Bctxarxa – Xarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa i a l’Ajuntament de Terrassa per apostar per la cultura. I també volem donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que ens vàreu venir a veure perquè la cultura necessita el públic i veure com ens recolzeu ens omple de felicitat. De tot cor moltíssimes gràcies a programadors i públic que doneu sentit a la nostra feina, sense vosaltres el nostre sector seria història!!

I res més, una setmana de descans i hi tornem amb dues cites que ens fan moltíssima il·lusió: el 20 d’agost a Palamós i el 21 a Puigcerdà, visca!!