Encara ara en BUM es posa nerviós quan hem de fer un conte: com reaccionaran els nens i les nenes? Els agradarà a les famílies? Ens ho passarem bé? Són preguntes que potser no se les hauria de fer però que també són l’essència d’intentar fer bé la nostra feina perquè estem convençuts que cada conte ha de ser especial, cada conte ha de ser diferent i això ens motiva i ens fa tirar endavant. I si a més a més anem a un lloc on no hi hem estat mai s’afegeix un toc d’incertesa que fa que tot plegat sigui encara més emocionant.
Tot això ve a tomb per explicar-vos que dijous passat ens vàrem estrenar a la Biblioteca de Matadepera i estem molt i molt feliços. Us ho hem explicat moltes vegades però deixeu-nos tornar-hi: és tan bonic arribar a una biblioteca i trobar la sala preparada, ser rebuts amb un somriure, notar aquelles ganes de fer que les coses surtin bé… És molt emocionant i especialment ara que el més fàcil seria deixar de fer les coses i esperar temps millors. És per això que ens agradaria començar donant les gràcies al Manu i a tot l’equip de la biblioteca per haver-nos convidat a la seva Hora del Conte, per esforçar-vos tant en fer les coses bé i posar-hi tantes ganes, va ser un plaer conèixer-vos i compartir un trosset de camí amb vosaltres. A Matadepera hi vam deixar un trosset de cor, moltíssimes gràcies!!!
Però si la tarda va ser rodona és perquè a sobre vam trobar uns nens, unes nenes i unes famílies encantadores i amb moltes ganes d’ajudar-nos. En BUM encara s’emociona quan us veu aixecar els dits, participar, demanar més, entrar de ple en la nostra proposta de crear ni que sigui per una estoneta un món imaginari on els animals parlen i toquen instruments, on existeixen els tresors, on els llibres poden ser màgics… Saber que anem a una és un sentiment tan bonic que no us el podem escriure ni descriure però que ens fa molt i molt feliços. Amb tanta energia i tantes ganes de gresca era impossible no trobar el Llibre Màgic de les Fades i quan el vàrem trobar, ai mare!! Si us haguéssiu vist les cares, va tornar a quedar demostrat que la felicitat tot sovint és en les petites coses de la vida, visca!! Després vam fer una sessió de bateria molt desinfectada i on el millor de tot va ser intuir els vostres somriures darrere les mascaretes, ho vàreu fer molt bé!!
Seguim!!