Els dies d’estrena sempre són dies de nervis, de ganes de començar, de veure si tot allò que tenies al cap funcionarà tal i com havies imaginat. I si l’estrena s’ha retardat quatre mesos i mig ni us expliquem… Però tot arriba i dimarts, finalment, en BUM va arribar a la Biblioteca de la Serra de Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) amb moltíssimes ganes, a Sabadell ens hi trobem com a casa i vam pensar que era molt bonic que el destí hagués volgut que fos el lloc escollit.

El millor bàlsam pels nervis és arribar a lloc i saber que tot anirà bé. I com ho sabem això? Molt fàcil, si quan arribem ja ens estan esperant, la sala està preparada, tot està controlat i notes com se’t valora la feina, penseu que hi ha alguna possibilitat de fracassar? Aquesta era la tercera vegada que visitàvem la biblioteca i una vegada més hem de donar les gràcies a tot l’equip, sort tenim de comptar amb persones com vosaltres al costat, sou una autèntica meravella, moltíssimes gràcies!!

I el conte? Va anar molt bé, és un plaer explicar les nostres aventures a nens i nenes, pares i mares, tan reboniques com les que vam trobar dimarts a Sabadell. Us vam trobar a faltar a l’escenari, i tant, però la imaginació ens permet canviar-ho tot i fer-vos participar igual; i veure com us hi bolqueu, veure les ganes que teniu de passar-ho bé, veure les ganes que teniu d’ajudar-nos… Amb la que està caient resulta commovedor i és una injecció d’autoestima que no us enganyarem si us diem que ens feia falta, molta falta, com a tantes altres persones del món de la cultura. Vam aconseguir alliberar l’estel dels desitjos i trobar un tresor que no ens va fer més rics ni riques però que sí que ens va fer una mica més feliços. Gràcies per ser-hi i per regalar-nos una tarda tan preciosa!!

I res més, seguim, aquest mes de juliol s’acaba i esprem amb moltes ganes un mes d’agost amb molts contes a la vista, quina il·lusió ens fa i de debò, en tenim moltíssimes ganes!!