Divendres en BUM tornava a casa amb un somriure d’orella a orella, fer contes tan bonics com el que vam poder explicar a la Biblioteca de Barberà del Vallès és sens dubte un privilegi, quina sort!!

I és que els nens i les nenes de Barberà del Vallès sou la pera, quines ganes de passar-ho bé, quines ganes de fer un bon conte, de participar, de riure, de ser valentes i valents… Des del primer moment vàreu estar disposades i disposats a fer tot allò que fes falta per tirar endavant les nostres aventures amb un somriure, quan va fer falta ajuda sempre hi éreu demanant donar un cop de mà, quina energia! I quan tots anem a una, quan en BUM aixeca el cap i veu els pares i les mares seguint la nostra història, els nens i les nenes al nostre costat, és una sensació tan xula que només ens pot portar a triomfar. Efectivament, vàrem trobar el Llibre Màgic després de superar tots els perills i un cop obert, ai sí, vam poder comprovar que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre, visca! I després de tanta alegria vàrem fer una sessió de bateria tan xula que en BUM estava emocionat, només per veure les vostres cares d’il·lusió asseguts davant l’instrument val la pena absolutament tot!!

Conte rere conte, poble rere poble, ciutat rere ciutat, tenim la immensa sort de descobrir les biblioteques del nostre país. Divendres va ser el torn de Barberà del Vallès, una ciutat que ens va enamorar. Perquè les parets són parets a tot arreu, el que fa bonic un lloc és la gent que hi trobes, les persones que li donen ànima i escalfor i la Maria José, en Tomàs i tot l’equip de la biblioteca ens varen demostrar que en saben molt. És un luxe arribar a un lloc i que ens rebin amb un somriure, que estiguin per nosaltres, que ens ajudin, que s’hi deixin la pell per aconseguir que les coses surtin bé. De tot cor moltíssimes gràcies per haver-nos acollit, va ser un plaer enorme poder compartir una estoneta del vostre temps, sou genials!! Ep, i en BUM no vol acabar sense dir una cosa: va ser una gran sorpresa retrobar en Marc i la seva família. Gràcies per venir, heu de saber que estem molt contents de veure que esteu bé i que en Marc mica en mica es va convertint en tot un homenet. Una abraçada molt gran!!

I res més, divendres no ens podíem encantar gaire perquè dissabte tocava matinar i enfilar camí direcció Figueres, visca!!