Divendres en BUM es va estrenar a la Biblioteca Colldegria de la Cellera de Ter però vés per on, amb les ganes que teníem de fer un bon conte a l’aire lliure i ja de camí es va posar a ploure, quina mala sort!! Si sumes a les dificultats d’organitzar actes amb Covid la dificultat de la pluja el resultat normal hauria estat aplaçar o suspendre l’actuació. Bé, el normal a molts llocs però no a La Cellera de Ter on tenen una persona com la Núria que és tot empenta i ganes, en un tres i no res va posar tota la biblioteca potes enlaire i va preparar la sala per poder fer el conte a cobert, amb aforament limitat i respectant escrupulosament totes les mesures de seguretat. I deu ser que al mal temps bona cara perquè ho va fer amb un somriure d’orella a orella com si fos la cosa més normal del món i en BUM que s’ho mirava amb uns ulls com taronges i no sabia avenir-se de tanta eficiència i tanta empenta. Així doncs no podem més que treure’ns el barret davant la Núria, la Gemma, el David i totes les persones que us vàreu arremangar i vau posar fil a l’agulla amb total naturalitat. De tot cor us diem que trobar persones com vosaltres ens sembla meravellós i sou una font d’inspiració i d’optimisme, de tot cor moltíssimes gràcies per regalar-nos una tarda tan inesperadament bonica!!!
I deuen ser els aires de La Cellera de Ter perquè vam tenir la sort de gaudir d’un públic meravellós, primer a l’expectativa però quan vau veure com anava tot plegat us hi vàreu bolcar i ens vàreu regalar molts moments divertits i emocionants, va ser un plaer explicar les nostres aventures a uns nens i nenes, a unes famílies tan implicades i tan agraïdes. Que al marxar tots i totes us acomiadéssiu, ens donéssiu les gràcies i ens diguéssiu que us ho havíeu passat bé ens va omplir de felicitat. Perquè la felicitat, com vam recordar divendres, tot sovint és en les petites coses de la vida, oi que sí?
I amb el farcell una mica més ple seguim, sembla que mica en mica anem recuperant una certa normalitat i això resulta extremadament engrescador, som-hi!!