La setmana passada, finalment i al tercer intent, ens vàrem estrenar a la Biblioteca Can Baratau de Tiana, visca!!
És bonic debutar en una biblioteca perquè no tens cap referència de com seran els nens i les nenes que hi trobaràs, com seran les famílies. Al capdavall tot això acaben sent cabòries perquè a tot arreu hi acabem trobant bona gent però sí que és cert que sempre pica una mica més la curiositat. Doncs bé, en BUM va tornar molt content en veure que a Tiana els nens, les nenes i les famílies teniu moltes ganes de conte. És gust veure com ens ajudeu a tirar endavant les nostres aventures i com les mares i els pares us convertiu durant una estona en els nens i les nenes que mai heu deixat de ser. Al final vam trobar el Llibre Màgic i un cop més va quedar demostrat que efectivament fa una miqueeeeeta més feliç a qui l’obre, oi que sí?
Dijous només teníem paraules d’agraïment per a la Pilar i tot l’equip de la biblioteca de Tiana. Primer per provar-ho, provar-ho i provar-ho fins que vam poder acabar fent el conte, també perquè quan tot estava més magre varen apostar per programar-nos un conte virtual que ens va donar vida. I per últim i no menys important perquè vàrem ser rebuts amb un somriure, tot estava preparat i vam poder sentir l’esforç i les ganes d’aconseguir que tot sortís bé. I davant de tanta empenta, tanta professionalitat i tant entusiasme no podem més que rendir-nos i treure’ns el barret. De tot cor moltíssimes gràcies, ha estat un plaer compartir un tros de camí amb vosaltres, sou genials!!
I encarem ja l’últim conte de l’any a Vilanova del Vallès, dijous serà un dia d’emocions contradictòries perquè per un cantó ens podrà la pena de saber que fins al gener no hi tornarem (el desembre és un mes que sempre ens guardem per atendre altres projectes) i per l’altre sentirem l’alegria de la feina feta en un any tan i tan difícil com el que deixem enrere.
Seguim!!!