Dijous celebràvem la revetlla de Sant Jordi a Cervià de les Garrigues, un poblet que és tan petit com especial i bonic, sobretot per les persones que tenim el privilegi de retrobar a cada visita, en BUM es moria de ganes d’anar-hi!!
La tarda que vam viure dijous és una d’aquelles que quedaran gravades a foc en la nostra petita història, una revetlla literària organitzada amb criteri, ganes de fer-ho bé i amb un ambient extraordinari. L’esforç de les biblioteques per seguir acostant la cultura a la societat malgrat les enormes dificultats del moment resulta impressionant i és just que ho valorem i ho agraïm perquè ara és un moment on el més fàcil és no fer res i no córrer riscos i, en canvi, hi ha persones que no es rendeixen i treballen incansablement per tirar endavant les programacions. Per això volem començar donant les gràcies al Damià i a totes les persones que van formar part de l’organització de la revetlla per convidar-nos, per regalar-nos una tarda meravellosa, per fer-nos partícips d’un acte tan bonic. Trobar persones com vosaltres al camí és un autèntic regal i ens fan sentir afortunats de tenir la feina que tenim. De tot cor, moltíssimes gràcies, sou un sol!!!
El conte va ser molt bonic perquè els nens i les nenes de Cervià de les Garrigues són una canya: quines ganes de viure les aventures del BUM, d’ajudar constantment en tot, de viure de prop cada segon del conte. I no només els nens i les nenes, també els pares i mares, veïns i veïnes que ens vàreu acompanyar i que us vàreu implicar donant-nos molt joc i obligant-nos a improvisar constantment per rebatre el vostre enginy, és impagable la sensació que provoca saber-vos al nostre costat i viure una estona tan emocionant junts. Després de quedar bocabadats en superar la prova del mocador groc vam aconseguir alliberar l’estel dels desitjos i trobar el seu tresor que, una vegada més, ens va demostrar que efectivament l’important de la vida són aquests petits detalls que ens fan una miqueta més feliços, oi que sí?
Per arrodonir la vetllada vam quedar-nos a la presentació del llibre #Bisturí de la Ramona Solé, un llibre que hem anotat a la nostra llista de lectures pendents i que tard o d’hora farem caure. Vam tenir l’oportunitat de participar al col·loqui, una xerrada que l’autora va portar amb una senzillesa i una efectivitat extraordinàries i que ens va permetre intercanviar impressions i reflexions, i va ser tan bonic que vam marxar amb un petit pes al cor, la pena de saber que una tarda tan especial havia arribat a la seva fi. Però a la vida tot té un final i vam tornar a casa amb un somriure d’orella a orella i la seguretat que tenim molta sort de viure moments inoblidables i aquesta, amics i amigues, és una sort que no es paga amb tots els diners del món.
Visca la revetlla de Sant Jordi i visca la Biblioteca Pública de Cervià!!